Korkmuyo musun uyanamıcam diye valla deliricem yarın nasıl giricem o ameliyathaneye bilmiyorum hersey allahtan evet ama bu panik çol fazla bendeki5 kere narkoz almis biri olarak ben de asiri seviyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezi korkusu
- Konu Sahibi Mryna
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anestezi miyom miyom ameliyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Canım hic korkmuyorum ve inan ki o hic cok güzel..Zaten artık uyandırılırkende uykudan uyanır gibi oluyorsun cok degisik bir rahatlama oluyor insanda.Şöyle düsün narkozu ayarlayacak olan anestezist bu isin kac sene egitimini aliyor kilona boyuna göre her türlü bilgiyi aldiktan sonra sana gereken kadar uygulama yapiliyor.Sen önce Allah a sonra doktorlarimiza güven kendini teslim etKorkmuyo musun uyanamıcam diye valla deliricem yarın nasıl giricem o ameliyathaneye bilmiyorum hersey allahtan evet ama bu panik çol fazla bendeki
Bak miyom diyorsun Allah korusun ya kötü bir hastalık icin olsaydı? Yarın hayırlısı ile kurtulacaksin bitecek insallah..Kendine narkozu dert etme asla ..sen duani et gir gör bak nasıl kolay gececek
- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Sakin ol champ mikkemmel birşey gerçekten ayrc inşallah çok çok iyi olursun sakın korkmaİnsallah öyle olur yarın ameliyatım
- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Bende dört kere aldım yine olsa verin çoşkuyu derim o soooğuuuk işleyen damarlarda miiis hahahha tövbe tövbe ama güzel birşey hakikaten yia5 kere narkoz almis biri olarak ben de asiri seviyorum
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Hahahahahaa nasıl bezmişsek narkoz aşkıyla yanıyoz akrjekjtBende dört kere aldım yine olsa verin çoşkuyu derim o soooğuuuk işleyen damarlarda miiis hahahha tövbe tövbe ama güzel birşey hakikaten yia
Ben niye bu kadar korkağım acaba yarın bian önce olsun bitsin istiyorum sağ sağlimHahahahahaa nasıl bezmişsek narkoz aşkıyla yanıyoz akrjekjt
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.892
- 1.423
- 60
Öncelikle geçmiş olsun.Ben niye bu kadar korkağım acaba yarın bian önce olsun bitsin istiyorum sağ sağlim
4 kere narkoz aldım,say diyorlar 4'e bile gelemeden küt diye uykuya dalıyorsunuz.
Korkmayın sakın,ben 2,5 saatlik ameliyata girdim rüya bile gördüm uyanmam bile o kadar iyiydi.
- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
Bak canım oldu bile yarın, çok iyisindir inşallah. Kendine gelince bizi habersiz bırakma.Ben niye bu kadar korkağım acaba yarın bian önce olsun bitsin istiyorum sağ sağlim
Ameliyst oldum evet 14 cm çıktı ama acı çok sğrı çok işerken bile çok kötü oluyorum kakamı yapsmıcsm bi süre heraldrBak canım oldu bile yarın, çok iyisindir inşallah. Kendine gelince bizi habersiz bırakma.
- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
İlk günler “Allahım ben ne yaptım, hiç geçmeyecek mi bu?” Diyordum. 3 gün sonra bile her şey o kadar yoluna giriyor ki inanamıyorsun. Zaten çok katı beslenmediğin sürece sorun olmaz, bol su tüket, çorba iç. Ben hiç kabızlık yaşamadım ama olursan da duphalac şurup alabilirsin eczaneden.Ameliyst oldum evet 14 cm çıktı ama acı çok sğrı çok işerken bile çok kötü oluyorum kakamı yapsmıcsm bi süre heraldr
Bende diyorum şuan yatıp kalkarken hala birinden destek almam gerekiyo sonra nefes alamıyorum dik yürürken tam olarak çok zor bi ameliyytmış küçük diyolar ama çok büyük bişeyİlk günler “Allahım ben ne yaptım, hiç geçmeyecek mi bu?” Diyordum. 3 gün sonra bile her şey o kadar yoluna giriyor ki inanamıyorsun. Zaten çok katı beslenmediğin sürece sorun olmaz, bol su tüket, çorba iç. Ben hiç kabızlık yaşamadım ama olursan da duphalac şurup alabilirsin eczaneden.
- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
- 15 Ocak 2021
- 389
- 782
- 18
- 25
Merhaba panik atak tanınız var mı? Devamlı endişe hali sağlıklı bir durum değildir. Ben panik bir insanım diyip bununla yaşamak zorunda değilsiniz lütfen yardım alın. Anestezide korkulacak bir durum yok tabiki ama ilkinde her insan sizin kadar tedirgin olur mutlaka hekiminizle endişenizi paylaşırsanız kaygılarınız ameliyat öncesi azalır geçmiş olsunHayır ilk defa ameliyat olucam normaldede panik bi insanım herşeyde ölüm korkusu yaşıyorum arabaya binsem aman kaza mı yapcaz falan modundayım sürekli. Miyomum çok büyüdü artık aldırmak tek çarem dışardan belli oluyo çok fazla taş gibi şiş rahmim 11 cm oldu kaçısım yok ama o uyanma kısmı beni çok korkutuyo ya gözüm açılmazsa ya kendime gelemezsem diye
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Geçmiş olsun cnm 3 kez miyom amaliyati geçirdim hiccc Korkulacak bir yanı yok ilk biraz ağrısı oluyor zaten serum ile ağrı kesici veriyorlar uyanmaya gelince dünya da böyle bir güzellik yoktur emin ol hemşireler uyandırıyor bol bol ayatel kursi oku..Anesteside çok korkuyorum yarından sonra miyom ameliyatı olucam içim hiç rahatlamıyo
Oldum ameliyat bi pskoloğsda gidicem iyilelinceMerhaba panik atak tanınız var mı? Devamlı endişe hali sağlıklı bir durum değildir. Ben panik bir insanım diyip bununla yaşamak zorunda değilsiniz lütfen yardım alın. Anestezide korkulacak bir durum yok tabiki ama ilkinde her insan sizin kadar tedirgin olur mutlaka hekiminizle endişenizi paylaşırsanız kaygılarınız ameliyat öncesi azalır geçmiş olsun
Oldum şiş karnım böyle kalıcak mıGeçmiş olsun cnm 3 kez miyom amaliyati geçirdim hiccc Korkulacak bir yanı yok ilk biraz ağrısı oluyor zaten serum ile ağrı kesici veriyorlar uyanmaya gelince dünya da böyle bir güzellik yoktur emin ol hemşireler uyandırıyor bol bol ayatel kursi oku..
- 15 Ocak 2021
- 389
- 782
- 18
- 25
Geçmiş olsunOldum ameliyat bi pskoloğsda gidicem iyilelince
- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
Tabiki zorlukları var sonuçta ameliyat bu, kat kat kesip içimizi açıyorlar, bir diş çektirdiğimizde bile zamana ihtiyacımız oluyor iyi hissetmek için. Asla ümitsizliğe kapılma, çok kadın yaşadı senin yaşadıklarını, biz çok güçlüyüz. Destek al zaten, ilk 15 gün asla kendini zorlama. Evin içinde yürüyüşler yap sürekli yatma, karnındaki şişlik de geçecek, benim 4 ay oldu daha tam indi diyemem şişliğim. Çok şükür ki ameliyat ile kurtulabileceğimiz dermanı olan bir hastalık. Allah bir daha yaşatmasınBende diyorum şuan yatıp kalkarken hala birinden destek almam gerekiyo sonra nefes alamıyorum dik yürürken tam olarak çok zor bi ameliyytmış küçük diyolar ama çok büyük bişey
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Yok cnm kalmıyor korkma daha anestezinin ödemi de var 2 haftaya kadar normale döner ama sürekli yatma evde yürüyüş yap hareket et tekrar geçmiş olsunOldum şiş karnım böyle kalıcak mı
Yatmıyorum hareket halindeyim dünden beri sürekli ama bugün biraz yavaşladı hareketlerim çok acıyo dikişler geriliyo korkuyorum dikişlere bişey olcak diyeYok cnm kalmıyor korkma daha anestezinin ödemi de var 2 haftaya kadar normale döner ama sürekli yatma evde yürüyüş yap hareket et tekrar geçmiş olsun