anensefali

mercannnnn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1
0
6
Aydın
1 ay önce 3 aylık bebeğimi anensefali olduğu için aldırmak zorunda kaldım. ikincide de aynısını yaşamaktan çok korkuyorum allah kimseye yaşatmasın ama aynısını yaşayan var mı? ya da bu konuda bilgisi olan psikolojim bozuldu artık

Üzme sakın kendini mercan arkadaşım..bu problemi yaşamış ve başlık açmış birçok insan var senin gibi..ikinci bebişleri sağ sağlim aldılar kollarına..Çok acı ve üzüntü verici olduğunu anlıyorum..sen tetkiklerini yaptır , dua et ve huzurla bekle..

Aslında erken zamanlarda teşhişi daha önemli..ileri doğum haftalarına gelince insan gerçekten çok depresyona girebilir..ve bunu doğumda yaşamış insanlar var ( ama artık ultrason ve çok iyi gebelik tedavileri de var, sakın üzme kendini..Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah..en başta gönül feahlığı..çok zor dönemmiş gerçekten gebelik..

Bende 2 sen önce yaşadım aynı durumu.bende alırmk zorunda kaldım çok zor kendime geldim.ama geçti.geçmek zorunda hayat devam ediyor.ama benim yaşadıklarımda onunla bitmedi.sonradan genetik ve kan pıhtılaşması testleri yaptırdım ve az da olsa kan pıhtılaşması yaşadım.sende bunları mutlaka yaptır.gezmediğim doktor kalmadı.üst üste aynı problem yaşanması çok düşük bir
İhtimal içini ferah tut.

bende dün öğrendim bebeğim 10 haftalık ama anensefali olabiirmiş 2 hafta beklicem çok kötüyüm dünden beri, bu durumu benim bir arkadaşım da yaşadı sonra sağlıklı bir bebeği oldu buarada bana doktor folik asit eksikliğinden olabilir dedi, sen kullanmışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…