Kendimi bildim bileli kansızlık vardır bende. Gebelik için kan testi yaptırdığımda diğer değerlerimi de ölçtürdüm. Tabi ki düşük çıktı. HGB 9.3, MCV 62.7 (%) , MCH 19.2, Demir 12, Ferritin 2 ....
Cnm benim kansızlık sorunum yok ama doktorum bana da 3.aydan sonra verdi kan ilacını
Kadın doğumcu hiçbirr ilaç yazmadı. Ya dış gebeysen? dedi. 4. aydan önce ilaç vermiyorum ben, dedi.
Doğrusu da nedir bilmiyorum ki. 4. aydan önce kansızlığım için hiç ilaç içemez miyim?
Bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar lütfen yazsınn
Yeniden gideceğim doktor randevum da haftaya salı... 1 hafta kaybetmek istemiyorum
Kan ilacının ne gibi yan etkisi olabilirki.aksine kan gerekli bebek kandan besleniyor..benim normalde kan ve değerleri çok iyidir ancak gebelik başladığı an çok düşer..bence başka Dr da görün ayrıca kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış pekmez ye mesela siyah üzüm ye bunlar kan yaparKendimi bildim bileli kansızlık vardır bende. Gebelik için kan testi yaptırdığımda diğer değerlerimi de ölçtürdüm. Tabi ki düşük çıktı. HGB 9.3, MCV 62.7 (%) , MCH 19.2, Demir 12, Ferritin 2 ....
Kadın doğumcu hiçbirr ilaç yazmadı. Ya dış gebeysen? dedi. 4. aydan önce ilaç vermiyorum ben, dedi.
Doğrusu da nedir bilmiyorum ki. 4. aydan önce kansızlığım için hiç ilaç içemez miyim?
Yeniden gideceğim doktor randevum da haftaya salı... 1 hafta kaybetmek istemiyorum
Başka doktora git? İki tane doktor yoktur herhalde bulunduğun yerde :) yalnız kansızlığın görmezden gelinmesi normal değil, çok acayip doktorlar var cidden
canım bende çok kansızım hep demirim düşük çıkar.. kan hapı kullandım sonra sıkıldım bıraktım.. gebeliğin ilk başlarında kullanılmıyor mu kan ilacı..? bende şu anda hamileyim doktora gitmedim sadece folik asit alıyorum ama kan ilacı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. dr.a gittiğimde soracağım sana yazarım cevabını
inşallah canım.. hayırlısı bakalım kan önemli sonuçtaGebeliğin başlarında kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum ki... Ben de nasipse haftaya öğreneceğim. İNşeallah bu doktor adamakıllı bir cevap verir ya da tedavi uygular..
kaç haftalık gebesin canım
maşallah daha çok yeni... Rabbim tamamına erdirsin inşallah...5.hafta oluyor hesaplamalara göre sanırım.
doğal yöntemlerle değerlerini yükseltmeye çalışsan?
beslenmene dikkat ederek mesela pekmez çok yararlı. kansızlığa iyi gelen şeyleri araştırabilirsin.
hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah.
maşallah daha çok yeni... Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Canım 2. doktora gitmeden kendi kendine ilaç kullanma Allah korusun demir ilacının gebeliğin başlarında düşüğe neden olduğunu duydum. Doktora sormadan bir ilaç kullanma derim canım benKendimi bildim bileli kansızlık vardır bende. Gebelik için kan testi yaptırdığımda diğer değerlerimi de ölçtürdüm. Tabi ki düşük çıktı. HGB 9.3, MCV 62.7 (%) , MCH 19.2, Demir 12, Ferritin 2 ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?