• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anemi bir gebeyim.. Görmezden gelmeyin bu topiği

pertavli

Allah'ın razı olmadığı şeyleri ret ediyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
205
82
123
Kendimi bildim bileli kansızlık vardır bende. Gebelik için kan testi yaptırdığımda diğer değerlerimi de ölçtürdüm. Tabi ki düşük çıktı. HGB 9.3, MCV 62.7 (%) , MCH 19.2, Demir 12, Ferritin 2 ....

Kadın doğumcu hiçbirr ilaç yazmadı. Ya dış gebeysen? dedi. 4. aydan önce ilaç vermiyorum ben, dedi.
Doğrusu da nedir bilmiyorum ki. 4. aydan önce kansızlığım için hiç ilaç içemez miyim?
Bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar lütfen yazsınn

Yeniden gideceğim doktor randevum da haftaya salı... 1 hafta kaybetmek istemiyorum :(

Görmezden gelmeyin topiğimii

Kendimi bildim bileli kansızlık vardır bende. Gebelik için kan testi yaptırdığımda diğer değerlerimi de ölçtürdüm. Tabi ki düşük çıktı. HGB 9.3, MCV 62.7 (%) , MCH 19.2, Demir 12, Ferritin 2 ....
Cnm benim kansızlık sorunum yok ama doktorum bana da 3.aydan sonra verdi kan ilacını
Kadın doğumcu hiçbirr ilaç yazmadı. Ya dış gebeysen? dedi. 4. aydan önce ilaç vermiyorum ben, dedi.
Doğrusu da nedir bilmiyorum ki. 4. aydan önce kansızlığım için hiç ilaç içemez miyim?

Yeniden gideceğim doktor randevum da haftaya salı... 1 hafta kaybetmek istemiyorum :KK43:

Başka doktora git? İki tane doktor yoktur herhalde bulunduğun yerde :) yalnız kansızlığın görmezden gelinmesi normal değil, çok acayip doktorlar var cidden

canım bende çok kansızım hep demirim düşük çıkar.. kan hapı kullandım sonra sıkıldım bıraktım.. gebeliğin ilk başlarında kullanılmıyor mu kan ilacı..? bende şu anda hamileyim doktora gitmedim sadece folik asit alıyorum ama kan ilacı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. dr.a gittiğimde soracağım sana yazarım cevabını

Yeniden gideceğim doktor randevum da haftaya salı... 1 hafta kaybetmek istemiyorum :KK43:
Kan ilacının ne gibi yan etkisi olabilirki.aksine kan gerekli bebek kandan besleniyor..benim normalde kan ve değerleri çok iyidir ancak gebelik başladığı an çok düşer..bence başka Dr da görün ayrıca kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış pekmez ye mesela siyah üzüm ye bunlar kan yapar

Başka doktora git? İki tane doktor yoktur herhalde bulunduğun yerde :) yalnız kansızlığın görmezden gelinmesi normal değil, çok acayip doktorlar var cidden

Gideceğim işte, özel hastanede bir doktora. Ama ona 1 hafta var :/

canım bende çok kansızım hep demirim düşük çıkar.. kan hapı kullandım sonra sıkıldım bıraktım.. gebeliğin ilk başlarında kullanılmıyor mu kan ilacı..? bende şu anda hamileyim doktora gitmedim sadece folik asit alıyorum ama kan ilacı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. dr.a gittiğimde soracağım sana yazarım cevabını

Gebeliğin başlarında kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum ki... Ben de nasipse haftaya öğreneceğim. İNşeallah bu doktor adamakıllı bir cevap verir ya da tedavi uygular..

Gebeliğin başlarında kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum ki... Ben de nasipse haftaya öğreneceğim. İNşeallah bu doktor adamakıllı bir cevap verir ya da tedavi uygular..
inşallah canım.. hayırlısı bakalım kan önemli sonuçta

geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım. ve evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..

doğal yöntemlerle değerlerini yükseltmeye çalışsan?
beslenmene dikkat ederek mesela pekmez çok yararlı. kansızlığa iyi gelen şeyleri araştırabilirsin.

hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah.

doğal yöntemlerle değerlerini yükseltmeye çalışsan?
beslenmene dikkat ederek mesela pekmez çok yararlı. kansızlığa iyi gelen şeyleri araştırabilirsin.

hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah.

Çok teşekkür ederim sağol.
Yiyorum kan yükselten şeyler ama nette yazılanlara göre günlük demir ihtiyacımı (gebeyken) sadece yiyeceklerle karşılayamazmışım. Ancak ilaç yeterli olabilirmiş.
Hayırlı olsun ne diyim. Bebeğim var olan bütün değerlerimi besinlerimi alsın şimdi, ona bişey olmasın. Ben illa öyle ya da böyle o ilaçları kullanıcam

Bende de kansızlık var dr bana doğumdan sonra 3 ay kan ilacı kullanıcaksın dedi bence doktorunu değiştir

Canım 2. doktora gitmeden kendi kendine ilaç kullanma Allah korusun demir ilacının gebeliğin başlarında düşüğe neden olduğunu duydum. Doktora sormadan bir ilaç kullanma derim canım ben

Back