olala verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkür ederim ,
ben 24 yaşındayım ve yaklaşık 7 senedir saçlarım dökülüyor . gitmediğim doktor , kullanmadığım ilaç kalmadı . normalde saçlarım zaten seyrek ve ince tellidir bir de dökülme ve açılmalar olunca moralim çok bozuldu . artık isyan edip bununla yaşamayı öğrenmem gerek galiba diyorum .
neyse ben de en son çapadaki dermotolojiye gittim onlarda bana hiçbir rahatsızlığımın olmadığını saçlarımın sebepsiz yere döküldüğünü söylediler . bütün tahlillerim normaldi . senin gittiğin gibi beni de endokrin e gönderdiler . oradaki tahlillerde de bişey çıkmadı değerler normalmiş . doktor bana şu durumda yapılacak bişey olmadığını verdiği ilaçları kullanmamı ve sabretmem gerektiğini söyledi . shen min hap günde 2 tablet ve hair cure saç losyonu tavsiye etti . ama kızlar ben sabredemiyorum . çünkü toplum içerisinde herkes sanki uzaylı görmüş gibi bakıyor(( bu da psikolojik olarak beni çok etkiliyor . ilaçları kullanıyorum hala ama pek bi faydasını göremedim ehh işte . açık olan yerleri toppik ile kapatıyorum ama o da çok pahalı her zaman alamıyorum . utançtan ne kuaföre gidebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum . bunun bir çözümü yok mu yaa . hayatımız boyunca böyle mi yaşıyacağız .
hic oyle dusunme sakin psikolojini bozma unutma en onemli olan sey psikolojimiz eger iyi dusunur pozitif olursak hastaliklarimizda o denli iyi ve hizli iyilesir .
bende bu yaz inanilmaz tarif edilmez bir sac dokulmesi yasadim ve dedigin gibi kan degerlerim hep normal cikti neyse sonunda bir jinekologa gittim ve orda ultrasonda polyoverkistik sendromu ihtimali teshisi kondu ve sac dokulmesi belirtilerinden biriymis . simdi tedavisine basladim ve yavas yavas toparlanmaya basladi saclarim . bu arada disardanda destek olarak lavanta suyu bakimi uyguluyorum . cok havuc ye havuc suyu ic bol protein beslenmeye calis butun bunlar etkili oluyor sacta ayrica disardan sac icin vitaminler alabilirsin ben mesela biotin zinc b komplex aliyorum inan cok faydasi oldu . ayrica birde sac doktoru var kesin tavsiye ederim onada gidebilirsin benim sacimda extradan deride kepek sorunu cikti ortaya kepekler deriyi kapadigindan saclar cikamiyormus onun icinde tedavi olarak ozel bi sampuan verdi . ve birde losyon verdi . lutfen bu dediklerimi uygulamaya calis inanki ben bu konuda cok cok doktora gittim en iyi olanlarina cok para harcadim o yuzden icim rahat bir sekilde soyluyorum sana . sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin son olarak aklima geldi dus yaptiktan sonra saclarina son durulama suyunu ictigimiz temiz sudan yaparsan faydasini goruceksin . uzun oldu biraz ama icinde oldugun durumu bende kismen yasadigim icin yazmak istedim moralini bozma hersey iyi olucak .
çok teşekkür ederim öncelikle ,
sormak istediğim hangi doktora gittin . ben de bir sürü doktora gittim en son agop kotoğyan a gitmeyi düşünüyorum fakat çok pahalı muayenesi bile . bi de sen doktor tavsiye ettiği için mi jinekoloğa gittin . bende zinco c kullanmıştım . şu an da shen min e devam ediyorum . losyon olarak da çam yağı , sarımsak yağı , ısırgan tohumu yağı kullanmıyorum . faydası olur inşallah .
bende bir cok cilt doktoruna gittim agopada gittim ama olan parama oldu acikcasi bi faydasini gormedim . en son cerrahpasanin bir doktoruna gittim dr server serdaroglu muayenesi kadikoyde telefonu 216-349 49 92 sac konusunda uzman biri tavsiye ederim .
oncelikle ayrintili iyi bir kan tahlili yaptirman lazim . sacim icin dr bana ozel bi sampuan verdi ama benim sac derimde kepeklenme olusmus senin durumun farkli olabilir bence bu dedigim doktora gitmelisin . jinekologa ben kendim gittim faydasida oldu cunku polyoverkistik sendromunu buldu ve onun icin bi tedaviye basladim sac dokulmesini buda yaparmis o yuzden diyorum iyice arastirilmali diye bence hem bu dedigim server beye hemde bir jinekologa gitmelisin . hatta en son olarak ben endoktorin doktorunada gittim anlican bu uc doktorla beraber calisiyoruz hepsi takipte 3 ay bitince kontrollerim var yani yaklasik 1.5 ay sonra . umarim seninde kullandigin losyon vs iyi gelir bu arada unutmadan bol miktarda havuc yemeyi ihmal etme yada havuc suyu is ve protein beslen saclar icin beslenmek cok onemli bir faktor sadece disardan yeterli olmuyor .
ben sir ağdadan sonra hamama gittim epey oluyor
ağdadan mı hamamdan mı bilmiyorum kıl köklerimde feci iltahaplanma oldu
ve kollarım maalesef ben doldu..
özledim ama hamam olayını.. bi de hijyene güvenebilsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?