• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anayasa konu anlatımlı kitap önerebilir misiniz

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
98
kızlar ben kpss lisans gy gk sınavına gireceğim , anayasa konusunda başım dertte , dershaneye gidiyorum ama anayasa konularına yeni başladı hoca :(
ve yetişmeyecek gibi
benim anlayacağım şekilde anlatan anayasa konu anlatımlı kitap önerebilirmisiniz :18:

Son düzenleme:
canım yediiklim ve ihtiyaç ayyaınlarının konu anlatımlaraından birini al mutlaka..özellikle yediiklim...çok net anlatıyor..birde bilgi ağırlıklı oldugu için çok tekrar gerektiriyor bu konular

Yediiklimin tek kitap şeklinde olanı yok bende data aldım bakalım nasıl çıkacak .
teşekkürederım cevap yazdığınız için

Yediiklimin tek kitap şeklinde olanı yok bende data aldım bakalım nasıl çıkacak .

ihtiyaç çok ayrıntılı. geçen sene ondan ve yetenek yayınlarının pratik anayasasından çalıştım. 1 yanlışım falan çıktı herhalde kpssde. genel kültürden 2 boşum vardı galiba ama ona pek çalışmamıştım zaten. ama yetenek yayınlarının pratik anayasası çok iyi. sınava yakın ondan tekrar yap derim pek soru kaçırmazsın İnşallah.

rica EDERİM CANIM DATA DA İYİDİR DİYE BİLİYORUM..EN GÜZELİ BOL TEKRAR YAP,KÜÇÜK Bİ NOT DEFTERİ TUT,ÖNEMLİ BİLGİLERİ YAZ ASLINDA HAZIRDA SARILIYOR CEP ÇALIŞMA KİTABI DİYE,NT MAĞAZALARINDA BULABLRSIN ONDAN ALDIM BENDE,HERYERDE YANIMDA TASIYORUM SÜREKLİ GÖZE ATIYORUM.İNŞ OLUR

Yeteneğin cep kitabı bende de var zaten yazarı dershane hocam ama korkuyorum ben anaysadan nasıl çalışmam iyi olur sizce?

önce ihtiyaç-data ortak çalış ve not çıkar bence. sonra da yetenekten tekrar yap derim. memurfoniden konu anlatım videosu aldım ondan da bakacam ben bakalım hayırlısı

Bakayım datayı netten aldım eger anlarsam bide yargı var ona bakarım.
kitap çok var elimde artık kitap almak istemiyorum :(

Son düzenleme:
sen bilirsin canım ben de aynı artık kitap almak istemiyorum. dün yediklimin deneme setini aldım her yer kitap doldu. artık almam herhalde

geçen sene yediiklimin denemelerine girmiştim ve bunlar ne biçim sorular demiştim ama kpssde benzer sorular çıktı bence. eğitimde baya zorlandım kpssde. ondan eğitim denemesini aldım işte yediiklimin

Back