Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anasinifi ama hangisi

emiry

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
61
2
6
İstanbul
Yarin oglumu anasinifina yazdiriyoruz.doga ve fatih arasinda kaldim.benim esim biraz sabit fikirlidir son karari bana birakti ama biliyorumki bu yil begenmesem bile alip baska yere veremiycem.o yuzdende zorlaniyorum.hatta 4 gecedir uyumuyorum desem yeridir.benim ilk tercihim fatih aslinda.kuran namaz herseyi ogrensin ama cemaat ortamina hic girmesin istiyorum.sizce bu mumkunmu

Son düzenleme:
uhhh ablacım naptınız yaa:)) 16 bin salt anasınıfa veriyosanız yandınız daha ilkokulu vaar lisesi üniv.i vaar ben mesela hiç anaokuluna gitmedim sayılır sapancada devlet okulunda 1 ay gittim canım sıkılmış ağlıyomuşum sürekli çok sıkıcıı bıktım saçma sapan oyunlardan diye.. namazı kuranı da kursta öğrendim fatihe giderse cemaat ortamı kaçınılmaz bencee.. yinede siz bilirsiniizz saygılarr

Bana gorede anasinifinda ozel okul gereksiz ama benim esim ilkokul mezunu cok kucuk yaslarda hayatin yukunu tek basina sirtlamis biri olarak cok hevesli.okusaydim cok daha baska olurdu diye hala kizar ailesine.gecte evlat sahibi olduk bununda etkisi var tabi.biz parasini pek dusunmedik acikcasi oyle yada boyle vericez o parayi vermesinede onlar bizim cocugumuza ne verecek biraz isin bu tarafindayiz acikcasi

Çok zor süreç gerçekten.bizde şuan kızımın okulunu değiştirme sürecindeyiz.devam ettiği okulun yer ideğişti.İmkanları eskisi gibi değil.Birde öğretmeninin hamilelik durumu var.Memnunuz ama bu durum kafamızı karıtırıyor.Bu aşamada da çok okulla görüştük.Tek söyleyebileceğim kesinlikle doğa ya göndermem!!üstelik evimin yanı.Birkaç adım uzaklıkta.Sadece ticarethane.Çocuklara para gözüyle bakıyorlar.birkere telefonunuzu ele geçirdilerse bıktırana kadar ararlar.Ben olsam doğaya hiç bulaşmam.Hayırlısı olsun hepimiz için

Gercekten ne zormus.sanki universite..kiziyorum cok esime bu kadar buyuttugu icin.benide strese soktu resmen.hayirlisi bakalim bugun gidip iki okullada gorusucem aklima neresi yatarsa artik.

Evvet..dogayi gezdim gordum guzeldi.bahcesi kucuk ama bahceye cikmiyolarmis zaten.hatiri sayilir bi indirimde yaptilar.ama oyle bir anlatmislardiki bana ....ovundukleri tek sey burada cilek toplayip recel yapmak.havuzu anasinif ogrencileri kullanamiyo.spor salonunu kullanamiyo.muzik odasini kullanamiyo.haftalik 10 saatmis ingilizce dersi.diger tercihimde 15 saat.bakalim yarinda ona gidip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…