Merhaba arkadaşlar.Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Anasınıfında çalışıyorum.Bir veli Küçük ve gereksiz problemleri büyüttü ve en sonunda baya tartıştık.En sonunda istemiyorsa alıp çocuğunu gitmesini söyledim.Onu da kabul etmiyor.Yani hem memnun değil hem de çocuğumu almam diyor.Bir de üstüne işini yapmak zorundasın diye çıkıştı.Ama saatli bomba gibi en ufak şey de yanıma geliyor.Şuan muhatap olmamama rağmen bişey sormaya çalışıyor.Durumu müdür beye anlattım destekledi.Sınıf değişikliğine bakalım dedi.Ama gitmeyede bilir.Bu ihtimal yüksek.Bu veliyi sınıfımda istemiyorum.Diğer velileri de rahatsız ediyor.Bir tek bu kadını idare edicem diye diğer velileri es geçemem.Ve bana söylediklerinden sonra nasıl devam edebilirim ki hiç birşey olmamış gibi.Görmezden geliyorum ama yine bir şekilde bir velinin yanında hesap sorar gibi birşey diyor.Sizce ne yapayım?Böyle bir deneyim yaşayan var mı aranızda?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı veli problemi
- Konu Sahibi ffazilett
- Başlangıç Tarihi