Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulundan grip aşısı önerisi geldi, siz ne cevap vereceksiniz????

Bende bu aşıya karşıyım. Yapılmasını istemiyorum. Okuldan verilen formuda bu yönde doldurup verdim. ınsan çocugu olunca 2 kere değil 100 kere düşünüyor.

bizede geldi form ben kızıma aşı yaptıracağım çünkü bağışıklık sistemi zayıf çok çabuk ateşleniyo yan etkilerine gelince aşının içeriği diğer vurulan mevsimlik grip aşısıyla ve diğer aşılarla aynıymış düşünmek için veya tartışmak içinde pek vakit yok malesef

kızlar ben ve kızım ,ikimizde şuanda gribiz ve şuan başka grip olmadığı için aynen domuz gribiyiz....
kızımda bende risk grubundaydık,başka bir yerede yazdım,bilgilendirici olsun diye,ben kalp ve bronşit hastasıyım,kızım ise astım bronşit....
korkmayın,bence diğer griplerden farkı sinsi ve çok çabuk bulaşıyor....başkada bir şey yok....çok iyi beslenin,vitamin açısından zengin gıdalara ağırlık verin ve bol su için..
yalnız grip filan derken koca bir sektör oluştu ,bunuda hatırlatayım....

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm...
normal gripten daha fazla ve geçmek bilmeyen yüksek ateşle seyrettiği söyleniyo benide kaygılandıran yüksek ateş
sizin durumunuz nasıl

geçmiş olsun cnm...
normal gripten daha fazla ve geçmek bilmeyen yüksek ateşle seyrettiği söyleniyo benide kaygılandıran yüksek ateş
sizin durumunuz nasıl

şuan ben iyiyim,
ama kızım bronşit olduğu için öksürüğü biraz kaygılandırıyor beni....
yüksekateşten ilk olduğu gece müzdariptik ,daha sonrasında çok fazla,(en azından ilaçla düşürülebiliyor)ateş sıkıntısı yaşamadık....

Ben de anasınıfı öğretmeniyim ve 18 velimden yalnızca 3 tanesi yaptırmak istiyor aşıyı.Bu arada eşimin arkadaşı uzun süredir yoğun bakımdaydı h1n1 den dolayı bu sabah vefat etti

Ben de anasınıfı öğretmeniyim ve 18 velimden yalnızca 3 tanesi yaptırmak istiyor aşıyı.Bu arada eşimin arkadaşı uzun süredir yoğun bakımdaydı h1n1 den dolayı bu sabah vefat etti

aşı bende yaptırmayacağım...
başınız sağolsun çok üzücü....

ben kızıma ası yaptırmadım tanıdıgım bı bashekımı ası yaptırdı ve adamcagız ıkı hafta yogunbakımda yattı yan etkısını gosterdı

valla şuana kadar çocuğuma aşı yaptırmadığıma hiç pişman olmadım, iyi ki yaptırmamışım diyorum hatta:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…