Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulunda çocuklarımız neler öğreniyorlar?

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
resim ,tiyatro,paylaşma,şiir,şarkı,oyun,halk oyunları,gösteriler,doğumgünleri ve daha aslında bvir sürü şeyler değil mi?
bunları burada ölümsüz kılıp bir kez de hep beraber paylaşalım mı ne der siniz ...resimleriyle beraber.....
saygı ve sevgilerimle mutlu anların ölümsüzlüğüne tanıklık etmek isteyen herkese.....

işte benim kızımın kep töreninde ki resmi .....haziran 2008

Son düzenleme:
buda yıl içinde yapmış olduğu dans gösterisinden kaşık çalarkenki resmi........kasım2007

allah bagışlasın cok tatlı kızın var benımde oglum gıdıyor anasınıfına ama henuz bır etkınlık yapmadılar resımde cekmedım en azından arkadaşlarıyla oynarken cekeyımde buraya koyayım

allah bagışlasın cok tatlı kızın var benımde oglum gıdıyor anasınıfına ama henuz bır etkınlık yapmadılar resımde cekmedım en azından arkadaşlarıyla oynarken cekeyımde buraya koyayım
etkinlik olmasada arkadaşları ve öğretmeni ile çekilmiş yoplu bir poz yada sınıfı ile bir anı abile anlatabilir o gün neler yapmış olduklarını bile paylaşabiliriz aslında burada hem bize fikir olur hemde mutluluk paylaşım.....
bekliyoruz seni canım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…