Anaokuluna gitmeyen çocuk ne kaybeder

ortaokula gelene kadar ailenden kimse farketmedimi peki kalemi yanlış tuttuğunu ?
2 veya 3. sınıfta öğrendim desen anlarım da tee ortaokula kadar 5 sene var
Tabii ki farkettiler ama bir kere yanlış öğrenmiştim, düzeltmek zaman aldı. Mesela sen de bugün kalem tutuş şeklini değiştirmek istesen ya da çatal kaşık - yeni stile alışman uzun zaman alır, çünkü beynin otomatik pilotta şimdiki gibi tutmaya devam etmek ister
 
Yeğenim yılın sonuna doğru doğdu ablam sene atlatmadı yaşında başlattı. Sene atlatanlar ve zorlasan yeğenimle 2 yaş var neredeyse aralarında. Yazık bazılarının yanında minicik kalıyor Herkes daha başarılı olacağını düşünüyor geç gönderince ama yeğenim sınıftaki en başarılı çocuk. Bu çocuğun algılama kapasitesi ve öğrenmeye açıklığıyla alakalı bir durum.
 

akşam erken yatırın. 1. sınıfa başlayan oğlum sabah 6.30 - 7.00 arasında kendi kredine uyanıyor çünkü akşamları 20.30da uyumuş oluyor
 
5 sene de fazla uzun bi süre arkadaşım
üzüldüm
 

Yokuş için göndermemek nedir
Mecburi okul yokuşta olunca ne yapacaksınız?
Bazı şeyler fedakarlık gerektirir.
 
İnanın bende gitmesini çok isterdim ama burda kışlar sert geçer ayaz ve kar kış yoğun olur.o yokuşu sabahın 6 sında tirmanmak kolay değil.ben şartları biliyorum zor .otobüs gideceğimiz yerden geçmez arabam yok .bakıp göreceğiz öbür sene nasıl olucak ve burayada yazarım gelişmeleri.direk birinci sınıfa başlayacak kalem tutuyor evde çalışmalar yaptırıyorum.
 
Öğle grubuna yazdırın olmazsa. Benim oğlan 8'de okula hazır olmazdı. Okul özellikle bir grup istiyorsak x kadar para yatırın dedi. Eh elmahkum öğlenci olsun diye para yatırdım ne yapayım
 
Belli hanımefendi yokuş olduğu için çocuklar için her anlamda önemli olan birşeyi yapmamak için bahane arıyorsunuz.
Herneyse siz bilirsiniz.
Hanımefendi size şöyle aciklayayim.
İşin aslı şu oldu.
Bizim ikametgahimiz oturdigum yerde değil oturduğum yerdeki okullar kalabalık ve iyi bilinen okullar değil.bu yüzden bende diğer kızımı yukari mahhallede kvdemgilin evine yakın iyi ve sakin olan bir okula kaydettirdim ikametgahim orası boştu oraya aldım.ve çok memnun kaldık okuldan öğretmenler çok ilgili eğitim ilgi iyi sınıflar özel okuldan daha sakin ve az kişi.kizim çok başarılı şu an sevyesi çok iyi .
Diğer kizimida oraya yollayacaktim ama anaokul grubu için servis yok ilkokulla anaokul saatelri farklı olduğu için bu sene servis iptal.uzak yürüme mesafesi değil hayallerim suya düştü.el mahkum bize yakın yokuşlu okula kaldık oda sabahçı çıktı durumda bu.diger yıl ilkokula oraya gidecek servis var okul kolej tadında.sakin ve şirin agcliklar içinde mis gibi bir okul
Her şubeden bir tane var sınıf mevcudu 20 hatta daha az
 
Ben şunu öğrenmek istiyorum aslında anaokuluna gitmeden bire başlayan çocuğu olan bayanlar eksiklik yaşadımi zorlandimi.yada anaokuluna gitmeden eğitim hayatı geçirenler okurken zorlandinizmi tecrubeler merak ettim.
 
Eğitimci anne baba olarak daha oğlumuza şimdiden (16 aylık) iyi isim yapmış bir anaokulu öğretmeni arayışına girdik. özel okul, devlet okulu fark etmez. Biz mi abartıyoruz diye düşünüyorum bazen ama okul öncesi eğitimini önemsemeyen insanların olması da beni şaşırtıyor.
 
Bu biraz abartı olmuş çocuk anaokulu çağına gelene kadar kaç öğretmen değişir ne sistemler değişir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…