- 17 Ağustos 2011
- 22.924
- 144.106
- 798
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Tabii ki farkettiler ama bir kere yanlış öğrenmiştim, düzeltmek zaman aldı. Mesela sen de bugün kalem tutuş şeklini değiştirmek istesen ya da çatal kaşık - yeni stile alışman uzun zaman alır, çünkü beynin otomatik pilotta şimdiki gibi tutmaya devam etmek isterortaokula gelene kadar ailenden kimse farketmedimi peki kalemi yanlış tuttuğunu ?
2 veya 3. sınıfta öğrendim desen anlarım da tee ortaokula kadar 5 sene var
Yeğenim yılın sonuna doğru doğdu ablam sene atlatmadı yaşında başlattı. Sene atlatanlar ve zorlasan yeğenimle 2 yaş var neredeyse aralarında. Yazık bazılarının yanında minicik kalıyorayni sinifta 1 yastan fazla ara olmaz mi boyle .1 yil gec gondermek icin o kadar rapor vs almaya calisan var ki .tamam erteledin seneye gonderdin cocuk arkadaslarinin ablasi gibi normallestiremedim bu durumu ozel sebebi olanlar haric niye herkes gec gondermeye odakli bilmiyorum
Mrb bayanlar
Kızım 2018 Haziran doğumlu bize yakın devlet anaokulu çıktı fakat sabahci olarak kaydı çıktı.
saatler 7:30 giriş çıkış00 yokuş yukarı çıkılıp zor gidilen bir okul .bunun yazı var kışı var kışın buz kar tırmanmak zor yokuşu.
Bende yollamadim anaokuluna gitmezse çok şey kaybedermi
5 sene de fazla uzun bi süre arkadaşımTabii ki farkettiler ama bir kere yanlış öğrenmiştim, düzeltmek zaman aldı. Mesela sen de bugün kalem tutuş şeklini değiştirmek istesen ya da çatal kaşık - yeni stile alışman uzun zaman alır, çünkü beynin otomatik pilotta şimdiki gibi tutmaya devam etmek ister
Çatal kaşık bıçagi düzgün kullanmayı kaç yaşında öğrendiğimi hiç söylemeyeyim, ona üzüldüysen5 sene de fazla uzun bi süre arkadaşım
üzüldüm
Mrb bayanlar
Kızım 2018 Haziran doğumlu bize yakın devlet anaokulu çıktı fakat sabahci olarak kaydı çıktı.
saatler 7:30 giriş çıkış00 yokuş yukarı çıkılıp zor gidilen bir okul .bunun yazı var kışı var kışın buz kar tırmanmak zor yokuşu.
Bende yollamadim anaokuluna gitmezse çok şey kaybedermi
Emin olun sizin yaptığınız fedakarlıktan çok yapmisimdir .çocuklarım icinYokuş için göndermemek nedir
Mecburi okul yokuşta olunca ne yapacaksınız?
Bazı şeyler fedakarlık gerektirir.
Emin olun sizin yaptığınız fedakarlıktan çok yapmisimdir .çocuklarım icin
Hanımefendi size şöyle aciklayayim.Belli hanımefendi yokuş olduğu için çocuklar için her anlamda önemli olan birşeyi yapmamak için bahane arıyorsunuz.
Herneyse siz bilirsiniz.
Onu bende yapacaktım oglencilge gevirseler ama aidat kalktiya para kabul etmiyorlarÖğle grubuna yazdırın olmazsa. Benim oğlan 8'de okula hazır olmazdı. Okul özellikle bir grup istiyorsak x kadar para yatırın dedi. Eh elmahkum öğlenci olsun diye para yatırdım ne yapayım
Sıcak yatağımdan başka çocuğumda var kalkıyorum sabahŞuna sen desene sıcak yatağımdan sabahın köründe kalkıp çocuğu götürmek istemiyorum desene.
Bu biraz abartı olmuşEğitimci anne baba olarak daha oğlumuza şimdiden (16 aylık) iyi isim yapmış bir anaokulu öğretmeni arayışına girdik. özel okul, devlet okulu fark etmez. Biz mi abartıyoruz diye düşünüyorum bazen ama okul öncesi eğitimini önemsemeyen insanların olması da beni şaşırtıyor.
Olsun biz yine de bakalım daBu biraz abartı olmuşçocuk anaokulu çağına gelene kadar kaç öğretmen değişir ne sistemler değişir
3 yil oncesinden kayit sirasina girilen anaokullari var ya populer okullardaBu biraz abartı olmuşçocuk anaokulu çağına gelene kadar kaç öğretmen değişir ne sistemler değişir
Vay be3 yil oncesinden kayit sirasina girilen anaokullari var ya populer okullarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?