- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Sırf yokuş icin mi çocuğunuzu göndermiyorsunuz?Mrb bayanlar
Kızım 2018 Haziran doğumlu bize yakın devlet anaokulu çıktı fakat sabahci olarak kaydı çıktı.
saatler 7:30 giriş çıkış00 yokuş yukarı çıkılıp zor gidilen bir okul .bunun yazı var kışı var kışın buz kar tırmanmak zor yokuşu.
Bende yollamadim anaokuluna gitmezse çok şey kaybedermi
Cocugum kalem tutan evde çalışmalar yapan bir çocukDirek 1. Sınıfa gönderirseniz çok şey kaybeder. Siz zorlanırsınız. Çocuğa göre değişir tabi ama adapte sorunu yaşar. Anaokuluna gitmeyen çocuklarda kalemi doğru tutamama sorunu olabiliyor
Siz bilirsiniz ama gönderseniz iyi olurCocugum kalem tutan evde çalışmalar yapan bir çocuk
Erken saat olması ve yokuş olması sabah i saatte eşim ve diğer çocuğum bile kalkmıyor o saate bu küçük yavrucak nasıl uyansinKarda kışta 3-5 gün gitmezsiniz bu mu bahane yani? Yoksa sabah erken kalkmak mı?
Bu kadar da dramatize etmeyin bence eninde sonunda bu çocuklar hayata karisacakErken saat olması ve yokuş olması sabah i saatte eşim ve diğer çocuğum bile kalkmıyor o saate bu küçük yavrucak nasıl uyansin
Hiç okulöncesi eğitim almaması kötü olur. Ama 7:30 da başlayan anaokulunu da kim akıl ettiyse onu da tebrik ediyorum. Gerçekten tam bir eziyet. Alternatif imkanınınız var mı?Erken saat olması ve yokuş olması sabah i saatte eşim ve diğer çocuğum bile kalkmıyor o saate bu küçük yavrucak nasıl uyansin
Mrb bayanlar
Kızım 2018 Haziran doğumlu bize yakın devlet anaokulu çıktı fakat sabahci olarak kaydı çıktı.
saatler 7:30 giriş çıkış00 yokuş yukarı çıkılıp zor gidilen bir okul .bunun yazı var kışı var kışın buz kar tırmanmak zor yokuşu.
Bende yollamadim anaokuluna gitmezse çok şey kaybedermi
Erken saat olması ve yokuş olması sabah i saatte eşim ve diğer çocuğum bile kalkmıyor o saate bu küçük yavrucak nasıl uyansin
Kızım 2018 Haziran doğumlu 5 yaş iki aylikNeden idare ile konusup oglen grubuna almaya calismadiniz?
Siz 6 yasindaki bir cocuga evde bir sey katamazsiniz, okul oncesi egitimi kurallari ogrenmek ve sosyallesmek icin cok onemli. 1.sinifta cok zorlanirsiniz.
Diger sene evime uzak servisle gideceği okul var iyi bir okul oraya yollayacağım.9 ders başlangıç 2:20 cikisAkşam erken kalkarsa uyanır. Benim de 2018 haziran doğumlu oğlum var akşam 20-21 arası yatar sabah 7-8 arası kalkar.
Hayır ilkokulda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Aynı şartlar seneye de geçerli olacak.
Emin olun çocukları için olmayacak şeyleri yapmış bir insanım .ilk kızımı gittigi ilkokuldan mezun olsun ogretmenini arkadaşlarını sevdiği için ayrılmasın diye uzaga tasinmama rağmen bir uçtan bir uca şehrin.kizimi eski binamdaki karşı komşumla anlaştım bakıcı olarak parasiyla okul çıkışı aldı babsi iş cikisi dönene kadar orda kaldı iş cikisinda babası aldı eve getirdiSıcak sıcak yatakta yatmak varken ne gerek var çocuğu kaldır, hazırla okula getir götür falan. Çok gereksiz.
Kalem tutuyormuş zaten.
Ilk okul da yokuşlu biyerde olursa oraya da yollamayın bence
Alttaarfı eğitim, ne kayıp edebilirki en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?