Ayyyy sormayın herşeyi saklıyorum ama atmisim valla hayatımın hatası oldu ama bu tek örnek o kadar çok şey var ki takıntı yaptığı o çikolatayı yeme diyorum ağlıyor.normalde böyle değildi hayirsa hayir di.simdi sen izin vermedin diye başlıyor aglamayaBu aşırılık değil ki
Yaptığı birşeyin önemsenmemesi
Yani çocuğunuz kendisini değersiz hissetmiş olabilir.
Bundan sonra atmayın saklayın
1 sene sonra atarsınız :))
Haklisiniz ama bu sadece bunun için değil her istediği olmadığında böyle aşırı aglamalar kiiii ben bunu kırmak için ne savaşlar vermistimOnun eşyasını ona sormadan niye atıyorsunuz? Bu aşırılık değil birey olma
Size göre basit bir çikolata ama onun için mutluluğun sırrı :)Ayyyy sormayın herşeyi saklıyorum ama atmisim valla hayatımın hatası oldu ama bu tek örnek o kadar çok şey var ki takıntı yaptığı o çikolatayı yeme diyorum ağlıyor.normalde böyle değildi hayirsa hayir di.simdi sen izin vermedin diye başlıyor aglamaya
Oturup konusun eger hersey aglayarak yapilsaydi bende aglardim. Herseye sahip olurdum deyinArkadaşlar yanlış anlattım derdimi galiba bu aglamalar her şey için olmaya başladı.yemegim sıcak diyor ilitiyorum bu soğuk diye ağlıyor.ama ne aglama
Tabi de gece ikinci çikolata olunca iş karışıyor ve bunlar bildiği kurallar di.yeni olan istemeye devam etmesi ve almadan durmamasıSize göre basit bir çikolata ama onun için mutluluğun sırrı :)
Büyüyor o yüzden bu tepkileri normal
Evet kaka cis sahiplenmede oluyor onu kendinden bir parca olarak bemimsiyorlarBu yaşlar benimseme yaşları. Kendi dünyasını yaratıyor çocuk. Beterin beteri var. Karşı komşumun oğlu sifonu bile çektirmiyormuş “anne o benim atmaaaaa!! “ diye
Tam bayan kapris zamanlarıTabi de gece ikinci çikolata olunca iş karışıyor ve bunlar bildiği kurallar di.yeni olan istemeye devam etmesi ve almadan durmaması
Gerçekten normal mi geçer mi ya ne zaman geçer ki
Valla ağladım bile dediğinizi anlatipOturup konusun eger hersey aglayarak yapilsaydi bende aglardim. Herseye sahip olurdum deyin
Aynen ortaokulda ogretmenim eşime dün dedim valla aynı bizim ergenler gibi daha erken değil mi diyeTam bayan kapris zamanları
Daha bunun ergenliği var bu sadece fragman
Çok inatlaşmadan neden izin vermediğinizi anlatın sakin sakin :)
Gecer merak etmeyin. Ama tutucu olun sizde pes etmeyinki agladiginda tutturamayacagini anlasinValla ağladım bile dediğinizi anlatipsanki benim çocuğu alıp başkasını koymuşlar.gecicidir değil mi
Ay sesli güldüm geçer insallahBu yaşlar benimseme yaşları. Kendi dünyasını yaratıyor çocuk. Beterin beteri var. Karşı komşumun oğlu sifonu bile çektirmiyormuş “anne o benim atmaaaaa!! “ diye