anaokulu ve kreş gibi yerlerde yardımcı öğretmen nasıl olunur?

normalde çocuk gelişimi lise yada yüksekokul mezunu alıyorlar ama benim 3 tane tanıdığım var biri lise mezunu bile değil torpille girdiler hemde devlet memuru olarak ..sınıf annesiyim diye geziyolar ortalıkta yada aynen senin dediğin gibi "yardımcı öğretmenim" diyolar millete

:KK70: yok öyle bişey mümkün değil, lise mezunu olmayan insan devlet memuru olamaz. mümkün değil gökten kırmızı kar yağsa olsa olmaz yani, sizi kandırmışlar.

Benim bildiğim yardimci öğretmen temizlik yapar ve etkinlik hazırlamada, sınıf suslemede falan öğretmene yardım eder. Çocuklarla birebir ilgilenen tek kişi öğretmen olmalıdır. Lise çocuk gelişimi mezunu olmanız yeterli bence

:KK70: yok öyle bişey mümkün değil, lise mezunu olmayan insan devlet memuru olamaz. mümkün değil gökten kırmızı kar yağsa olsa olmaz yani, sizi kandırmışlar.
Yooo ne kandırması biri komşum biri akrabam hava kuvvetlerinin kreşinde çalışıyolar hemde :KK66:

Yooo ne kandırması biri komşum biri akrabam hava kuvvetlerinin kreşinde çalışıyolar hemde :KK66:

canım benim benden daha iyi bilen kimse yoktur bu konuyu. kesinlikle olamazlar. akraban da olsa neyin de olsa kpss ye girmeden memur olunmaz, lise mezunu olmadan kpss ye girilmez. taşeron firmadan bakıcı anne olarak görevlendirilmiştir. ne devleti ne memuru.

canım benim benden daha iyi bilen kimse yoktur bu konuyu. kesinlikle olamazlar. akraban da olsa neyin de olsa kpss ye girmeden memur olunmaz, lise mezunu olmadan kpss ye girilmez. taşeron firmadan bakıcı anne olarak görevlendirilmiştir. ne devleti ne memuru.

Sence ben seni nie kandırıyo olabilirim. ...neysee niyetim senle polemik yapmak değil tabikide....

ben de önlisans meznuyum kpss den 78 almıştım en son ondan önce 83 almıştım...bölümüm inşaat teknikerliği giremedim biyere bu ülkede torpil in gücünden haberin yok senin gözümün önünde onlar memur olarak geziyolar ben özel sektörde sürünüyom ...hayırlı işler sana

Sence ben seni nie kandırıyo olabilirim. ...neysee niyetim senle polemik yapmak değil tabikide....

ben de önlisans meznuyum kpss den 78 almıştım en son ondan önce 83 almıştım...bölümüm inşaat teknikerliği giremedim biyere bu ülkede torpil in gücünden haberin yok senin gözümün önünde onlar memur olarak geziyolar ben özel sektörde sürünüyom ...hayırlı işler sana

bilmediğiniz konuda konuşuyosunuz ondan söylüyorum. liseyi bitirmeyene devlette at baktırmıyolar bu devirde. polemik değil ki, sadece sizi kandırıyorlar onu söylüyorum. eğer maaş bordrolarını isterseniz ya da e devletten maaş bordrolarına bakmak isterseniz bile yalanları ortaya çıkar.
aman neyse ne ya, he he memurlar tamam.

bilmediğiniz konuda konuşuyosunuz ondan söylüyorum. liseyi bitirmeyene devlette at baktırmıyolar bu devirde. polemik değil ki, sadece sizi kandırıyorlar onu söylüyorum. eğer maaş bordrolarını isterseniz ya da e devletten maaş bordrolarına bakmak isterseniz bile yalanları ortaya çıkar.
aman neyse ne ya, he he memurlar tamam.

kpss ile atanan bir anaokulu öğretmeniyim bu arada, biliyorum da söylüyorum.

kpss ile atanan bir anaokulu öğretmeniyim bu arada, biliyorum da söylüyorum.
Konu çok saçma uzadı komik olduk vallaa :KK66:
Canım benim sana başarılar dilerim tabiki başarmışsın kazanmışsın memur olmuşsun haketmişsin ve senin gibi yüzlercesi de var ve tabiki de bütün kurumlar kpss den alıyo ben bunların hepsini biliyom aksini idda etmiyom ki
Benim demek istediğim şu torpilin sağlamsa kpss den tam puan almış gibi oturuyon koltuğuna ben salak değilim kimsenin beni kandırdığı da yok ....gözümle görmediğim bişi için nie burda yorum yapım yada iddaa ediyim ne kazancam ki ben öğretmen değilim ki ...öle dikkati mi çekti bi fikrimi yaxıyım dedim di
Ne işim var benim burda yawww anlamadım zaten byeee

Şimdi bütüüüüün algılarınızı açınız ve yazdıklarımı okuyunuz; Ben dört yıllık üniversite mezunu birisiyim. Canımdan cok sevdiğim yavrularım ve Harika bir ailem var! Ahkâm kesmişsiniz yok cocukları cok seviyorum deyip bu işe girmeyin yok okulunu okuyun, yok belge alın! Hanımefendiler okulunu okuyupta Yavrularımıza nasıl davranan Anasınıf Öğretmenleri tanımaktayım! Simdi aslolan hususa gelince burada mühim olan Yürek, tertemiz bir vicdandır! Lütfen ama lütfen vizyonumuz geniş olsun burada bunları yazıpta insanların hemcınslerınızın moralini bozmayın! Turizm mezunu olup Bankacılık yapan cok sevgili arkadaşlarımız var sen. Bu mesleği yapamazsın hayır Turizm mezunusun denemez denmemelı! Super derecede ilerlemiş Bankacılıkta vesselam! Yıllarımızı veriyoruz okumak için kımse bilemez kimsenin yüreğini! Herşey bir kağıt parçası değildir! Okunmasın demiyorum ben yıllarımı verdım üniversiteye birinci bitirdim. İnanın su yazdıklarınız o kadar ön yargılı o kadar ön yargılı ki... Lütfen biraz daha dikkatli olunuz! Vicdanlı olsun çocuğuma iyi davransın, misler gibi ilgilensin demek yerıne! Hala neyin derdindesiniz peeeeeeees! Cok şaşkınım,evlatlarını canından cok seven bir Anne hissi ile yazılmış duygularımdır!

Yardımcı öğretmen diye bir şey yok canım ya öğretmen olursun, ya da yardımcı personel/ abla. Yardımcı abla olarak bile girmek istiyorsan kesinlikle çocuk psikolojisini içeren bir eğitim almanı öneririm. Çünkü bütün gün çocuklarla beraber olacaksın ve çocukluk çağı bir bireyin neredeyse bütün özelliklerinin oluştuğu yaştır. Sana sıradan bir soru sorduklarında sen yanlış bir cevap verirsen o çocuk bu cevabı ömrü boyunca unutmayabilir. Mesela illa ki vardır sizin de küçüklükten aklınızda kalan şeyler. Olumsuz şeyler unutulmuyor. En basit bir yanlış kelimen bile onların aklında yer ediniyor. Bu nedenle en kötü ihtimal açıktan ön lisans bölümünü okumanı tavsiye ederim. (Açıktan var diye hatırlıyorum ama bilmiyorum.)

yardımcı öğretmen, oyun ablası, yardımcı personel dıye gecıyor. ıs unvanınız yardımcı ogretmen oluyor sonuç ıtıbarıyle cunku meslek lısesı cıkıslıysanız bu ısın egıtımını yarı yarıya alıyorsunuz. yaptıkları; oz bakım becerılerınde çocuklara yardımcı olmak, yemek yedırmeye yardımcı olmak, arta kalan zamanlarda öğretmene yardımcı olmak vs...

X