• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anaokulu ve hastalık

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
benim kızım 3,5 yasında 15gun once kanaokuluna basladı cok heveslı ve mutlu gıdıyordu komsunun kızıyla beraber olmasınında etkısı var kızım narin ezayıf yemek verır yer vermesen yemez ılk haftada hasta oldu 1haftadırdyor da gecmedi hala oksuru okulida hasta olmaması için negibi onlemler alıyorsunuz kalın gıydırmeyın dıyorlar ozamanda hasta oluyor sonra duzelıyorlarmı yoksa hep boylemı gıdecek

benimde 6 yaşında ki oğlum anasınıfına gidiyor. her ay doktordayız. hep hasta oluyor ve kardeşine bulaştırıyor. ufak oğlum 6 aylık . ikisi de 10 gündür hasta. taviye vitamin veriyorum fakat fayda etmedi. çünkü okulda çocuklar birbirine bulaştırıyor. anneler lütfen çocuğunuz hastaysa okula göndermeyin. diğer çocuklara bulaşmasın.

artık kızımı okuldan alıyorum sucıcegı öksürük grip bır ayı gecgındır hasta yavrum okula gıtmesini cok istiyordum ama cevrenin ve cocugumun haline dayanamayıp okuldan alcam :çok üzgünüm:

çocukların anasınıfına gitmelerinin faydalarından biri hastalıklarakarşı bir yıl erken direncinin oluşmasıdır...çocuğu okuldan almak bir çözüm değildir çünkü seneye ne yapacaksınız? mecbur devam etmek zorunda...zor zamanları atlatınca rahat edersiniz...seneye bir yaş büyük olması az hastalanacağı anlamına gelmiyor...zor biliyorum ama sabır lazım...geçmiş olsun

Back