Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Anaokulu servisinde, geçirilen süre en fazla ne kadar olmalı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cadizella

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
102
32
298
Ben kasımda 4 yaşını dolduracak kızımı anaokula göndereceğim. Bursa/Yıldırım merkezde kaliteli bir anaokulu olmadığından Beşevler tarafını düşünüyorum. Yol 1 saat sürecek gibi. Bir saatlik süre 4 yaşındaki çocuk için olumsuz olur mu sizce de? Ancak burada gerçekten gönderilecek okul yok. Bursalılar bilir. Sizce ne yapmalıyım? Kızımın sadece oyun oynayarak vakit geçireceği yakın bir okul mu yoksa uzak ancak işinde uzmanlaşmış, gözümün arkada kalmayacağı ve gelişimine katkı sağlayacak uzak okula mı göndersem. Ben bilemedim. Yardım edin lütfen.

Ben kasımda 4 yaşını dolduracak kızımı anaokula göndereceğim. Bursa/Yıldırım merkezde kaliteli bir anaokulu olmadığından Beşevler tarafını düşünüyorum. Yol 1 saat sürecek gibi. Bir saatlik süre 4 yaşındaki çocuk için olumsuz olur mu sizce de? Ancak burada gerçekten gönderilecek okul yok. Bursalılar bilir. Sizce ne yapmalıyım? Kızımın sadece oyun oynayarak vakit geçireceği yakın bir okul mu yoksa uzak ancak işinde uzmanlaşmış, gözümün arkada kalmayacağı ve gelişimine katkı sağlayacak uzak okula mı göndersem. Ben bilemedim. Yardım edin lütfen.

merhaba...öncelikle kızınızı kreşe göndermek zorunda mısınız son tercih bu mu kaldı... bizler bile araçlarda uzun zaman gecirmeye dayanamazken kızınız içinde o süre bence cok fazla... sabah uykulu uyanacak ve krese gelecek yolun uzunluğundan dolayı hala uyuyacak yavrucak... belki bu gün içindeki faaliyetlerine de yansıyabilir... belki değil kesin tabi birazda kızınızın uyumuna bağlı....akşam da yine aynı olacak siz onunla fazla ilgilenemez yada o huysyz olablir...doğru olmadıgını düşünüyorum ama tabi kızınızn kalite ve güven hissttiğiniz yere göndermekte de fayda var

Evet bu sene gitmesi gerekiyor. Çünkü annem doğduğundan beri bakıyor. Ve bu sene artık okullu olmak zorunda. Ben küçük şeyler anaokulunu düşüüyorum. Üstün dökmen akademisine bağlı. Ya da dediğim gibi yakında herhangi bir kreş(oyun evi). Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Back