merhaba arkadaşlar hocam şuanda anasınıfı olarak hangi konuları işliyorsunuz merak ettim.verilen kurslar yada etkinikler varmı??
Merhabalar Benim aslinda bi sorum olacak cocuklarla ilgili degil.Turkiyede degil de Bakude okulu bitirdim,Burda anaokulu ogretmeni(yardimci abla degil)okumak istiyorum.nerde okumam lazim>>>???
kızlar sorumu yineliyorum bi cvp bekliyorum lütfen:Saruboceq:çocuğu aynı ay doğumlu olan olan bi arkadaşımda cevaplayabilir ne yapacağına dairbilmiyorumkismile
merhaba
benim olumda anasınıfına gidiyor geçen gün okulda onlara öğretmenleriyle birlikte sütü anlattık onlara sorular sorduk sonrada sütten yoğurt yaptık hep birlikte bütün çocuklar geldiler kaşıkla sütü karıştırdılar çok eğlendiler bende çok eğlendim ertesi günde yardımcı ablaları yoğurttan ayran yapmış onlara çok hoşlarına gitmiş ayrıca okula giderken onlara süt ve neskuik götürdüm süt içmeyen çocuklar bile içti çok neşeli bir gün geçirdik sizinle paylaşmak istedim
ben birde size başka ne gibi etkinlikte bulunabilirim diye soracaktım öğretmeni çok istiyor veliler gelsinler çocuklarla birşey yapsınlar düşündüm ama aklıma başka birşey gelmedi
yardımcı olursanız sevinirima.s.
Sizden bişey öğrenmek istiyorum Benim kızım anasınıfında ve fazla bişey öğrenmediler anasınıfı ilkokula hazırlık değilmi devamlı şarkı ve oyun ne öğrenmesi lazım . çok teşekür ederim şimdiden cevabınıza
Çok ilginç geldi bana hiç duymadığım yaşamadığım ve karşılaşmadığım bir durum bu ve hiç etik değil,neye göre bir numara onu da anlamış değilim,benim en ilgili velim;en hareketli ve en zor diyebileceğim öğrencimin annesi çok sık görüşür konuşuruz çocuk hakkında,onunla da,sene de 2 kez gördüğüm velimle de aynı mesefade duruyorum,velilerimle özel paylaşımım olmadığım için ortak nokta eğitim ve çocuklar olduğu için her veli benim için aynı...merhabalar benim yegenim anasınıfına gidiyor sorun öğretmenlerinin öğrenci ayırması hangi veliyle yakınsa o kişinin çocuğu öğretmenin gözünde bir numara ablam sessiz sakin kendi halinde yegenimi okula götürür vaktinde de almaya gider gerektiği zaman konuşur.siz bir öğretmen olarak öğrenci ayırmanın o çocuklar üzerindeki etkiyi daha iyi bilirsiniz.sizlerden fikir bekliyorum bu problemi nasıl aşabiliriz.
merhabalarr
ben bir anaokulunda ingilizce ders vermeye başlayacağım 3-4 ve 5-6 yaş gruplarına acaba nasıl bir çizelge takip edebilirim gerekli materyalleri nasıl temin edebilirim bana yardımcı olur musunuz
teşekkürler
merhabalar benim yegenim anasınıfına gidiyor sorun öğretmenlerinin öğrenci ayırması hangi veliyle yakınsa o kişinin çocuğu öğretmenin gözünde bir numara ablam sessiz sakin kendi halinde yegenimi okula götürür vaktinde de almaya gider gerektiği zaman konuşur.siz bir öğretmen olarak öğrenci ayırmanın o çocuklar üzerindeki etkiyi daha iyi bilirsiniz.sizlerden fikir bekliyorum bu problemi nasıl aşabiliriz.