Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu öğretmeniyim sorularınız varsa yanıtlayabilirim..

merhaba benim kizim 5 yasinda.yurt disinda oturuyoruz ana okuluna gidiyor.ama cok cekingen konusmuyor cok nadir 2 kelime filan konussada cocuklarin iclerine giremiyor onlar gelip zorlayarak goturlerse gidiyor. Mesela bugun bi cocuk kagidi cizmis ogretmen ne yaptin deyincede ben yapmadim benim kizimi soylemis o yapti diye bana kendi kizim anlatiyor ama yalan soyledi ben yapmamistimki diyor.Bende neden soylemedin senin yapmadigini dedim sesi cikmiyor.Acmak icin ne yapabilirim

hanımlar merhabalar izmir üçyol bahçelievlerde oturuyorum 2006 doğumlu oğlum için anaokulu arıyorum memnunıyetle tavsiye edebileceğiniz bir okul varmıdır şimdiden teşekkür ederim

merhaba benim de oğlum 2005 kasım doğumlu 3,5 yaşında şu an.gelişim düzeyi çok çok iyi.kreşe gitmiyor.ben evde kendim yardımcı oluyorum elimden geldiğnce.sorum şu olacak: OĞLUM SÜREKLİ BANA HARFLERİ SORUYOR ÖĞRETMEMİN YANLIŞ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SADECE HARF SESLERİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM.OKULDA EL YAZISI ÖĞRENDİKLERİ İÇİN Bİ DE OKULA BAŞLAYINCA SIKINTI OLUR DİYE.. KENDİSİ HALIYA YATIP BAK BEN "T" OLDUM FALAN DİYO :) BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ÖĞRETME YÖNTEMİM NE OLMALI?YA DA HİÇ Mİ ÖĞRETMEYEYİM?.
BİR DE 2 YAŞINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMEYE BAŞLAMIŞTIM YANLIŞ OLACAĞINI SÖYLEDİLER VE GERİ UNUTTURDUM :) ŞİMDİ TEKRAR BAŞLADIK.GAYET GÜZEL ÖĞRENİYOR. DEVAM ETMELİ MİYİM?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

selam benim kızım 2006 doğumlu bu sene ana okuluna göndermek istiyorum kendim ev hanımıyım ama yeteri kadar ilgilenemiyorum birde çevremde yaşıtı yok benden hiç ayrılmıyo ve aşırı kıskanç paylaşmayı sevmiyor kalabalık ortamlarda beni çok sıkıyo sen ce göndersem değişirmi şimdiden ilgine teşekkür ederim bay

merhaba bende birşey sormak istiyorum benim kızımda 05.11 2004 doğumlu bir buçuk yıl kreşe gitti şimdide ana okuluna başlıycak bir kaç okul var hepsiyle görüşücem ama neye dikkat etmeliyim iyi bir okul olsun istiyorum belli bi kriter varmıdır yoksa şansamı artık teşekkürler

merhaba bende birşey sormak istiyorum benim kızımda 05.11 2004 doğumlu bir buçuk yıl kreşe gitti şimdide ana okuluna başlıycak bir kaç okul var hepsiyle görüşücem ama neye dikkat etmeliyim iyi bir okul olsun istiyorum belli bi kriter varmıdır yoksa şansamı artık teşekkürler

Verilen eğitimin nasıl oldugunu ıyıce araştırın.hangı metodları kullanıyolar.Öğretmen faktörü kesinlikle çok önemli.Sevgi dolu çocugun ne ıstedıgını bılen,ona ulaşabılen en ufak bır sorunda sızınle ıletısıme gecebılen bır öğretmen ve okul olmalı.Siz bir okuldan neler beklıyorsunuz bunları karsılayabılecekler mı onu da göz önüne getirin.

Bu elmadır bu dairediri herkes öğretir,sevgiyi saygıyı dostlugu paylaşmayı İnsanlıgı öğretebilen bir öğretmen ve okul İşte; Size mükemmel bır evlat ve öğrenci.......

derya hanım benim oğlum 2005 doğumlu 1 yıl kreşe gitti bu yılda gidecek kreş milli eğitimin kreşi özel değil ingilizce eğitim verilmiyor bu yaştaki çocuğa ingilizce eğitimi verilebilirmi?yani ben özel bir kursa felan göndersemmi?yoksa erkenmi

benım 1 oglum var 2004 kasım dogumlu

bu yıl bazı okullarda 2004 lü cocouklar ana sınıfına alınıyormus

kararsız kaldım gonderıp gondermemekte..

kımılerı erken okuldan sıkılır dıyor kımılerı gonder ne yapsam dıye dusunmektesyım ne tavsıye edersın ..

tesekkurler..

ben kızımı ana okuluna göndermek istiyorum.ama bazı korkularım var.mesala daha 5 yaşındaki çocuk servise nasıl binecek oradan okula nasıl gidecek.oradaki arkadaşlarından dayak yerse,oradaki arkadaşlarından küfür öğrenirse vs.bu gibi sebeplerden de göndermekten vazgeçiyorum.
birde anaokulu zorunlu oldu mu acaba?
son olarak özel okulun ana okuluna mı göndermeliyim yoksa devlet okuluna mı?
özel okula giderse öğrenciyi okulda tutmak için karnesi iyi gelebilir gibi sözler duyuyorum.
sizin bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim.

ben kızımı ana okuluna göndermek istiyorum.ama bazı korkularım var.mesala daha 5 yaşındaki çocuk servise nasıl binecek oradan okula nasıl gidecek.oradaki arkadaşlarından dayak yerse,oradaki arkadaşlarından küfür öğrenirse vs.bu gibi sebeplerden de göndermekten vazgeçiyorum.
birde anaokulu zorunlu oldu mu acaba?
son olarak özel okulun ana okuluna mı göndermeliyim yoksa devlet okuluna mı?
özel okula giderse öğrenciyi okulda tutmak için karnesi iyi gelebilir gibi sözler duyuyorum.
sizin bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim.

5 yaşındaki çocuk servise tek başına elbetteki binmeyecektir. Serviste bir bayan rehber oluyor yardım için.

Küfür bilmem ne varsın öğrensin nasıl olsa vazgçer. Hiç öğrenmesin istiyorsanız o zaman hiç sokağa çıkarmayın.Anaokulu pilot illerde zorunlu.

Özel yada devlet hangisine gönderirsiniz bilemem ama göndermemezlik etmeyin lütfen.:1closedeyes:

Benım kızım 4 yaşını haziran da doldurdu, ana okluna göndermek istiyorum.Kendini ifade edebiliyor, özgüvenı fazla ve çabuk kaynaşan bir çocuk, yaşı küçük olmasına rağmen göndermemin sakıncası olur mu? Teşekkürler..

benim oğlum şu a 27 aylık.Ve çalıştığım için kreşe göndermek zorundayım.Ama oturduğumuz yere yakın kreş yok.Sadece 3 yaş ve üzeri çocuklara eğitim veren anaokulu var.Oğlumu 36 ay grubuna yazdırsam oğlum için psikolojik açıdn sorun olur mu?teşekkürler...

merhaba kızım 5 eylül 2005 doğumlu ana sınıfına giriş yaşı bu yılmı yoksa seneyemi gitmeli yıl olarak 2005 ancak ay olarak 5 yaşından bir ay bile almıyor.Sizce ne yapmalıyım?Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Bu sene yiğenim Anaokuluna gidecek anneye yada babaya öyle çok düşkün bi çocuk değil yani yeri gelir saatlerce bizde ananede kalır ama böyle durumda ayrılmak sanırım zor olucak gibi geliyor Oraya okul için gideceğinin bilincinde malum şimdikiler çok akıllı oluyor

Bide ona evde ders almıştım 8 kitapçık harfler,sayılar anaokulu tarzında ama evde.şimdi yaptığı için anaokulda sıkılırsa napıcaz.

Selam
kızım ocak 2005 doğumlu
bu sene ana okuluna verirsem 2yıl üst üste anaokuluna gitmek zorunda kalacak
dün okul müdürü , çocuk bıkar göndermeyin dedi
kreşler de çok pahalı
sizce 2yıl üst üste gitmesinde bir sakınca varmı?
teşekkürler

benim oğlumda 2sene gitti anaokuluna hiç bir sakıncası yok bu sene 1.sınıffa gidecek

Selam
kızım ocak 2005 doğumlu
bu sene ana okuluna verirsem 2yıl üst üste anaokuluna gitmek zorunda kalacak
dün okul müdürü , çocuk bıkar göndermeyin dedi
kreşler de çok pahalı
sizce 2yıl üst üste gitmesinde bir sakınca varmı?
teşekkürler
bnde çocuk gelişimi okuyorum staj zamanmda bir öğrencmn 2.senesiydi çocuk hiç bir faaliyete katlmak istemzdi..çünkü herşeyi bilodu çok sıkılıyordu..bir kaç kez okuldan bile kaçtı..tabi bu çocuktan çocuğa değişir ama sonuçta yine aynı şeyleri öğrencek eğer anasınıfına gideckse tam zamannda göndern yada ona anlatın ve fikrini alın.

bence çocuğunuzu iyice tanımlayın kafanızda.bunu sizde az çok anlayabilirsiniz.bazı çocuklarda aynı ortamdaki çocuklardan daha fazla şey bilmekten hoşlanıp gururlanır.kimiside sıkılır.bunu siz az çok tahmin edebilirsiniz.(bende 9 yıllık anaokulu öğretmeniyim.)

opuyorumnanaktancnm ben,m kızım 3 yaşında onu kreşe vermeyi düşünüyorum acaba yaş olarak doğru bi zaman mı?

X