Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu öğretmeniyim sorularınız varsa yanıtlayabilirim..

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok yardımcı oldun öğütlerini dinlicem eline sağlık yavrunu allah bağışlasın a.s.

saol cnm verdiğin bilgiler içina.s.
son bişey daha sorucam sizce seneye anaokuluna göndersem erken olur mua.s.

bu yıl 2.5 yaşında seneye 3.5yaşında olacak dimi.3.5 yaş yerine 4 yaşını doldurmasını beklersen daha iyi olacaktır.başlarda hoş gelir okul arkadaş ortamı değişik çevre ama sonraları evinde olmak ve annesinin yanında olmak istemesi muhtemel.erken bilinçsiz çağında okul hayatı okuldan soğutabilir.eğer zorunlulugunuz yoksa çalışmıyorasanız 4.yaşını doldurmasını bekleyin.4-5-6 yaş anaokulu için en uygun dönem.öp miniği yerime olur mu?

merhabalar,ben konservatuvar cello bolumu mezunuyum ama enstruman uzerine birsey dusunmuyorum muzik ogretmeni olmak istiyorum fakat okullar pedagojik formasyon istiyor.Yaptıgım arastırmalara gore sadece istanbuldaki 1 ,2 universite veriyormus tezsiz yuksek lisans olarak geciyor.Fakat ben İzmir'deyim simdilik anaokullarında egitime baslamak istiyorum fakat pedagojik formasyon istemeyen okulları bilemiyorum cogu cocuk gelisimi mezunu arıyor ama ben enstruman bolumu mezunuyum ogretmen olabilme sansım varmı sırf diplomamla?tesekkur ederim simdiden:1rolleyes:

çıtır-pıtır meraba.benim sorum biraz farklı olcak.ben düz lise mezunuyum.ayrıca işletme okudum ve bi kreşte çalışmak yada kreş açmak istiyoırum.benim kreş açma yetkim var mı acaba.yada öğretmen olamasamda kreşte çalışmak gibi bi olasılığım var mı.çocukları çok seviyorum ve öyle bi işte çalışmak istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkür ederim.

bu sene ana okuluna gönderecektim hiç gitmek istemiyor okula fakat şu anda oyunlarkendi adını ve bazı kelimeleri yazıyor ne yapmalıyım,

Merhaba,
sormak istediğim bişey var. Çocuğum 3 yaşında fakat biz özel sebeplerden dolayı tam gün olarak yuvaya verememekteyiz. Fakat oyun saatleri diye birşey duydum yuvalarda, Bilginiz varmı acaba. Var ise fiyatlar nasıldır ki?benneyaptımki

fıyatları okulunA gore değişir.gıdıp arastırmanız gerekır.
ama cüzi bırsedır..

Sevgili öğretmen arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Bütün sayfaları okudum ama kafam karıştı.
Benim kızım 2004 Şubat doğumlu bu eylülde benim anaokulunamı ilköğretime mi vermem gerekiyor.
Eğerki anaokuluna verirsem sene kaybına uğrarmı.Lütfen çevremde her kafadan bir ses misali iyice kafam karıştı. Mantıklı olan ve çocuğum için en doğru olan hangisi acaba .Sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

anasınıfına vermen gerekır canım.6 yasında olacak degıl mı?*

Bu şubatta 5 bitti 6 dan gün aldı.Çocuğum için çok heyecanlanıyorum. Umarım başarılı bir öğrenim hayatı olur.Sizler gibi özverili öğretmenlerimiz oldugu sürece bizim ulusumuzun sırtı yere gelmez.Allah razı olsun bu mesleği aşkla yapanlardan.

canım benimde kızım 2004 doğumlu anaokuluna gidiyor okuluda çok seviyor ama öğretmenimiz biraz galiba bu işi severek yapmıyor sizin sayenizde burdan bazı öğrendiklerimi kızımla yapıyorum ama asıl mesele 23 nisanda kızım pon pon kız olucak ama hala öğretmeni şarkı belirlemedi kıyafet belirlemedi eşimden benden yardım istiyor yardım etmeye çalışıyoruz ama kadın çok üşengeç nerdeyse ben gidip hareket öğreticem çocuklara kızım çok hevesli bu kadın bu işi kıvıramıycak gibi kızımın hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum

Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum
benim 5 yaşında br oğlum var şu anda anasınıfına gidiyor seneye nereye göndereceğim karar veremedim
ilkokulu okuyacağı okulun anaokulunamı göndersem
yoksa aynı okulu devamı ettirsem

bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamla

aaa bu ne yaa
sasırdım.
değiştirin okulu yada ogretmenıbence.ben olsm bole yapardım..

eğer okulundan memnunsanız devam edebılır
ama ılkogretımın anasınıfınında avantajları olacaktır.okula alışmak acısından..
ama eğitimden memnunsanız kalsın ..

merhaba canım benim kızım var 2006 doğumlu..seneye alırız dediler devlet ana okuluna... haziran gibi gelin dediler..acaba bu yaşta başlamak çocugu bıktırırmı.. çünkü 6 yaşına kadar anaokulu na gidicek yani yaklaşık 3 yıl. sonra ilköğretim.. yani ağır gelirmi acaba ...teşekkür

merhaba arkadaslar benim kızım eylül 2004 doğumlu ve kızımda büyüklük kompleksi var yeni ediniği arkadslarına okula gittiğini söylüyo aslında okula gitmiyo ve arkadaslarından biri ben senden büyüğüm dediği zaman saatlarce ağlıyo hatta o arkadasını ne zaman görse ağlamaya baslıyo sizce ne yapmalıyım bu konuda bi uzmandan yardım almalımıyım. acil cevap yazarmısınız .şimdiden teşekkür ederim.

bence kesnlıkle almalısınız..
a.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…