Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar size bir sorum olacak benim kızım 17/09/2003 doğunlu ve bu yıl anaokuluna gidiyor sınıfın en küçüğü. 2009 eylülde 6 yaşına girecek sizce 1. sınıfa göndermelimiyim yoksa tekrar anasınıfınamı gitsin?
merhabalar size bir sorum olacak benim kızım 17/09/2003 doğunlu ve bu yıl anaokuluna gidiyor sınıfın en küçüğü. 2009 eylülde 6 yaşına girecek sizce 1. sınıfa göndermelimiyim yoksa tekrar anasınıfınamı gitsin?
benim kizim 3 yasinda bir seneden beri krese gidiyor.ben cok memnunum kizimda cok severek gidiyor.aceba hangi kitablari tavsiye edersiniz?
mrb citir-pitir
bende senin gibi anasinif ögretmeninyim, almanyada calisiyorum :)
slm
benim oğlum 3,5 yaşında 19 aydır kreşe gidiyor.ama hırçın herşeyin hep tersini söylüyor ve yapıyor.aldığımız kitapları yırtıyor.oyuncakları kırıyor bir türlü engelleymiyorum
ne yapmalıyım??? şimdiden tşk.
MERHABA,bende birşey sormak istiyorum.benim yeğenim 6 yaşında ve anaokuluna gidiyo,servis içinde arkadaşlarıyla gayet rahat konuşuyo,sonra sınfta rakadaşlarıyla gayat rahat tavırları var fakat öğretmeninin dediğine göre tahtaya kalkıp soru sorulduğu zaman bildiği halde bilmiyorum diyomuş adeta diyo öğretmeni utanıyo konuşamıyo diyo çekiniyormuş.bizde hiç bir şey anlamadık okulu çok seviyo nasıl birşeydir bu yardımcı olurmusunuz acaba sosyal fobi olabilirmi?teşekkürler
HERKES BANA BAKIYO İÇİM SICAK OLUYO DİYO,SANKİ SOSYAL FOBİ NE DERSİNİZ,
benim derdimde hoşşum arkadaşımızınkine benziyo..kızım 6 yaşında anaokula gidiyor.evde çok aktif bir çocuk fakat dışarı çıkınca çok değişiyo yaşıtlarınla oyun oynamıyor.çok çekingen davranıyor..birde biz eşimin işi nedeniyle lefkoşaya taşındık ortam değiştiği için olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim....
slm
benim oğlum 3,5 yaşında 19 aydır kreşe gidiyor.ama hırçın herşeyin hep tersini söylüyor ve yapıyor.aldığımız kitapları yırtıyor.oyuncakları kırıyor bir türlü engelleymiyorum
ne yapmalıyım??? şimdiden tşk.