- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
merhaba....
materyallerı kendın hazırlayabılırsın...çocuklar için görsel ve ısıtsel aracları kullanman cok faydalı olur..mesela hayvanları ogretırken resımlerını gostermek ya da tasıtları öğretırken müzik calardan tasıtların seslerını dınletmek aynı zamanda resmını de gosterırsen cok daha kalıcı olur...ama en cok da cocuklar oyun ıle ogrenıyolar bılıyorsunuz,,oyun ıle de cogu seyı ogrtebılırsınız..bunun ıcınde once neyı ogrtecegınızı amaçlayıp o konu hakkında dusunup,fıkır uretmek.gırecegınız sınıfın ogrtemenlerı ıle de baglantı kurabılırsınız..kolay gelsın..
çızelge derken ne kastettıgını anlayamadım..
Merhaba, benim oğlum 2007 doğumlu Eylül gibi anaokuluna göndereceğim. MEB in 4 yaş grubu ve üzeri çocuklar için anaokulu varmış, bunu henüz yeni öğrendim. Okulları da ziyaret ettim , fiziksel olarak çok uygun ve güzel görünüyor. Ancak sınıflar biraz kalabalık 26 kişilik falan. merak ettiğim şey şu çocuklar zaten çok küçükler nasıl söylesem yani tuvalete giderken, yemek yerken, uyuyup kalınca v.b. durumlarda öğretmenler çocuklara nasıl yetişiyorlar. ilgi durumu nedir? tavsiye edermisiniz bana? yoksa özel kreşler dahamı uygun olur (ama onlarda çok pahalı) ben tam ifade edemedim ama siz ne demek istediğimi anladınız heralde.bilgi verebilirmisiniz bana. nolurrrrrrr
slm benim oğlum 27 aralık 2006 doğumlu 2010-2011 eğitim döneminde kreşemi gitmesi daha uygundur yada anaokulunamı gitmesi... bu sene kreşe yda anaokuluna göndermek istiyorum nedeni ise oğlum sosyalleşmesi adına cvp verirseniz sevinirim (önemli)
Merhaba konu hala aktif gordugm kadariyla benim de sorum oalcakti ogretmen hanim
oglum 10 mart 2005 dogumlu
bu yaz yani 2010-2011 egitim yilinda ana okuluna gitmesi lazim degil mi ?
yurtdisinda yasiyoruz
yani Kindergarten (ozel bi koleje gidecek )
1 sene deneyimi de var
Turkiye 'de gitmisti
cok istekli bir sorunumuz yok
yani bu sene 2005 dogumlular (zorunlu ) aliniyor degil mi ana okuluna ?
mrb..
bu sene 2005 li öğrencıler anasınıfına gıdecek evet...Türkıyede henuz her yerde zorunlu olmadıgı ıcın mecbur degıl tabıkı ama bazı illerde zorunlu hae getırıdı,,2005 lı çocugunu okula gondermeyen suc ıslemıs olacak yani...yakında tum turkıyede boyle olacak..
sızın cocugunuz 2010-2011 öğretım yılında 6 yasında olacak yani herhangı bır okulun ANASINIFINA gonderebılırsınız..
benim 08.subat 2005 dogumlu bır kızım var gecen sene anaokuluna almadılar..ama bazıları geç kaldığımızı söylüyor ve bende çok üzülüyorum
bu sene gidecek fakat okul tercıhımızı nasıl yapacağız bilemiyorum ...yakınımızda var fakat sınıfları dar dıyorla yanı dıger bır okulagore denılıyor bu bırde benim kızım evde canavar dısarda ise eline vur ekmeğini al ne yapar bilemiyorum ya o kadar iyi niyetliki oyuncaklarını dagıtıpparkta kendisi bankta oturu bazen deli oluyorum kendini savunamamasına mafoldumben
mrb..
krese degıl anaokuluna gıtmesı gerek..
bır bagımsız anaokulunun ya da özel bır anaokulunun 4 yas sınıfına kaydını yaparlar...
cevabın için teşekür ederim canım bir anaokuluna sordum 2006 almıyoruz bu sene 2005 lileri alıyoruz dediler ama bu okul meb bağlı... bir kaç okula daha sorsam sonuç yine aynımı olur acabaa
teşekkür ederim canım
zemuszemuszemuszemus