Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu kayıtt

Büyük ihtimalle MEB na bağlı özel okuldur o.Devlet okullarında yani ilköğretim okulu içindeki okul öncesi eğitim sınıfı anasınıfı olarak geçer.Bende kızımı devlet okulunun anasınıfına yazdırdım kayıt ederken 250 TL ödedim Müdür bu ücretin aylık miktardan düşeceğini söyledi. Sizden istenen 450 TL de aylık ödemeden düşecek olabilir mi?

Toplu aidat alınıyor anaokullarında. Sizin RAM dam raporunuz var siz ücretsiz yararlanacaksınız bu sizin hakkınız iyice araştırmadan kabul etmeyin Aidat ücretini

Anaokulunu bilmem ama ... Anasınıfı belli yaşlara ücretsiz ve zorunlu oldu. Ama para almamak mümkün değil ki.. Oyuncaklar Ne ile aşınacak? Halılar nasıl yıkanacak? Yardımcı hangi parayla tutulacak? Karton bitti nasıl alınacak... öğretmenler çoğu şeyi zaten cepten veriyor ama bu söylediklerim çok pahalı şeyler. AYRICA devlet anasınıfılarına para yardımı yapmıyor. aidatını da kaldırdı tamamen başı boş bıraktı. Lütfen biraz anlayış gösterin ( öğretmenlere yazık.

Çocuğunuz özel bir çocuk olabilir o başka bir şey maddi durumun kötü olması başka bir şey. Çocuğun raporu var diye okula kayıt parası vermemenin bir alakası yok. durumunuz yoksa belgelendirin muhtardan bir kağıtla. Müdüre o şekilde gidin.
Diğer bir nokta bezli çocuğu kabul ederek inisiyatif kullanılmış burada bir iyi niyet var ve bu fırsatı bulmuşken verebilecekseniz verin kayıt parasını.
Boş yere 450 lira vermek istemiyorum demişsiniz ama bir eve temizlik malzemesi alınınca bile kaç lira tutuyor. Okulu sınıfı ve tıvaletleri düşünün sürekli temiz kalması gerekiyor.yıl içinde yardımcı ablalar stajyer öğrenciler geliyor onlara para ödeniyor. Kışın kar yağıyor okul bahçesi tuzlanıyor ya da atıyorum merdivenine kaydırmaz halı kaplanıyor. Bunlar neyle yapılacak ki?

Herkes istemeye gelince istiyor hijyen istiyor, ilgi istiyor, iyi eğitim istiyor. Paradan haber yok. Zannediyorlar ki devlet her şeyi karşılıyor. Ya da bu paraları öğretmenler müdürler yiyor. Okulda içtiğimiz suyun çayın parasını her ay hesaplayıp veririz okulun parası okula öğrencilere harcanır. Nedense boşa para vermek gibi görüyorlar kayıt parasını.

Toplu aidat alınıyor anaokullarında. Sizin RAM dam raporunuz var siz ücretsiz yararlanacaksınız bu sizin hakkınız iyice araştırmadan kabul etmeyin Aidat ücretini
Ben bunu söylediğimde böyle bir şey olmadığını duymadığını söyledi yanımda birini aradı karşılıklı anlaşmalı gibi konuştular sonra bana ram dan önce çocuğun anaokuluna gidebilir kağıdını getir eylülün ilk haftası gel dedi.ozamana kadar zaten kontenjan dolmuş olcak isimler panoya asılmış olucak beni oyalamak için söyledi normalde ilk konuştuğumuzda yaşı uygun demişti para konusu olumsuz olunca ram'a yönlendirdi

Hayır yanlış biliyorsunuz. Sizin ram dan gelen raporunuz kaynaştırma eğitimi alması için. Diğer öğrencilerin verdiği aidatı siz de vermek zorundasınız.
Zaten çocuğunuz bezli olduğu için okula almama hakları da var.

Iki gün önce bende gittim kayit için 550 tl istediler daha önce biyerde okumuştum para isterlerse muhtara gidip durumumuz yok derseniz yardimci oluyolarmis . Bende oyle yaptim gercektende yardimci oldu yarin düşürcekler fiyati okula gidip tekrar konuşcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…