Anaokulu başlama yaşı

Canangul133

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.293
1.322
133
Merhaba,
43 aylık çocuğum var. Bu yıl anaokulu çıkarmı. Çıkarsa e devlette ne zaman görünür.
Bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica ederim.

Merhaba,
43 aylık çocuğum var. Bu yıl anaokulu çıkarmı. Çıkarsa e devlette ne zaman görünür.
Bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica ederim.
E devlette de görmeniz gerekir aslında. Eylül ayı itibariyle 33.ayını tamamlayan çocuklar ile 66. ayını tamamla-mayan çocukların anaokullarına kayıtları yapılıyor.

E devlette de görmeniz gerekir aslında. Eylül ayı itibariyle 33.ayını tamamlayan çocuklar ile 66. ayını tamamla-mayan çocukların anaokullarına kayıtları yapılıyor.
az önce tekrar baktım e devlette görünmüyor. Konu ile ilgili ne yapabilirim. Nereyle görüşebilirlim

az önce tekrar baktım e devlette görünmüyor. Konu ile ilgili ne yapabilirim. Nereyle görüşebilirlim
O zaman geçen Eylül döneminde okul zamanı gelmediği için görememişsinizdir. Acaba şimdi de okul kayıt zamanlarını mı bekliyırlar güncellemek için? E devlet Çağrı merkezini arayıp sordunuz mu?

onu sormadım ya, birde orayı arayayım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…