- 13 Kasım 2015
- 244
- 333
- 53
- 29
Merhaba arkadaşlar.. Paragraflarca yazıp yazıp silmişim, çok uzatmışım.
Şimdi en yalın haliyle yazıyorum. Okul öncesi öğretmeniyim. Daha önce 2 kolejde öğretmenlik yaptım. Milli eğitime bağlı okulda hiç görev almadım. Bu sene alıyorum ama.
Bir sitede yine benim gibi bir öğretmen yazmış bu konuyla alakalı soru sormuş.
Temizlikten görevli personel yoksa anaokulunda çocuk altına kaçırırsa ne yapılmalı diye.
Öğretmenler de velisini arıyacaksın. O gelip değiştirecek. Yedek kıyafette isteme, senin görevin sanarlar bunu diye cevap vermiş.
Çalıştığım kolejde 3 ayrı temizlik personelimiz vardı bu tarz durumlarda ilgileniyolardı. Şimdi sayfaları araştırınca böyle yorumlarla karşılaştım. Deneyimsiz oldugum için soruyorum.
Özellikle çocuğu okul öncesi dönemde olan annelere soruyorum.
Veya bu durumu yaşayan annelere.
Öğretmen sizi arayıp çocuğunuzun altını değiştirmeye sizi çağırdı hiç.
Veya toplantıda bundan bahsetti mi? Tepkiniz ne olurdu.
Bu gayet normal bir durum mu? Çekimem yersiz mi?
Şimdi en yalın haliyle yazıyorum. Okul öncesi öğretmeniyim. Daha önce 2 kolejde öğretmenlik yaptım. Milli eğitime bağlı okulda hiç görev almadım. Bu sene alıyorum ama.
Bir sitede yine benim gibi bir öğretmen yazmış bu konuyla alakalı soru sormuş.
Temizlikten görevli personel yoksa anaokulunda çocuk altına kaçırırsa ne yapılmalı diye.
Öğretmenler de velisini arıyacaksın. O gelip değiştirecek. Yedek kıyafette isteme, senin görevin sanarlar bunu diye cevap vermiş.
Çalıştığım kolejde 3 ayrı temizlik personelimiz vardı bu tarz durumlarda ilgileniyolardı. Şimdi sayfaları araştırınca böyle yorumlarla karşılaştım. Deneyimsiz oldugum için soruyorum.
Özellikle çocuğu okul öncesi dönemde olan annelere soruyorum.
Veya bu durumu yaşayan annelere.
Öğretmen sizi arayıp çocuğunuzun altını değiştirmeye sizi çağırdı hiç.
Veya toplantıda bundan bahsetti mi? Tepkiniz ne olurdu.
Bu gayet normal bir durum mu? Çekimem yersiz mi?