valla canım ben 1 yıl staj yaptım bi özel anaokulunda hayatımda dedim bi dahamı tövbe anaokulunda çalışmak..yememe gibi bi lüksleri yoktu öğretmenler zorla ağızlarına tıkıştırıyorlardı...zaten kendini müdür zanneden iki kişinin açtığı bi anaokuluydu..staj için mecburduk..ama okulların anaokulları çok dikkat ediyorlar yemekleri çok güzel çıkıyor bizim okulun anaokulu öyleydi...o yüzden bilmediğiniz anaokuluna çocuklarınızı yazdırmayın yada takipçisi olun...ben çocuğum olursa anaokuluna göndermem yada ben eğer çalışırsam bi anaokulunda yanımda tutarım sürekli...bende çocuk gelişimi mezunuyum ama asla onların yaptığı gibi yapmam..
Merhaba arkadaşlar benim kızım 1 Nisan 2005 doğumlu ve onu önümüzdeki dönem 4-6 yaş devlet anaokullarından birine göndermeyi düşünüyorum.Aklıma takılan bir mevzu var ki oda şu kızım çok yemek seçiyor hayatta yemeyeceği şeyler vardır ki birkaç anaokulun netten yemek listelerine baktığımda bunları görüyorum ve kızımın aç kalması korkusu var.Aklıma çocuklarla olunca alışırda diyorum ama ya tersi olursa yani yemezse o durumlarda bu okulların alternatifleri oluyor mu yani çocuk aç kalamaz ya.
Hangi konu başlığına koyacağımı bilemediğim için ayrı olarak sormayı tercih ettim.
Merhaba arkadaşlar benim kızım 1 Nisan 2005 doğumlu ve onu önümüzdeki dönem 4-6 yaş devlet anaokullarından birine göndermeyi düşünüyorum.Aklıma takılan bir mevzu var ki oda şu kızım çok yemek seçiyor hayatta yemeyeceği şeyler vardır ki birkaç anaokulun netten yemek listelerine baktığımda bunları görüyorum ve kızımın aç kalması korkusu var.Aklıma çocuklarla olunca alışırda diyorum ama ya tersi olursa yani yemezse o durumlarda bu okulların alternatifleri oluyor mu yani çocuk aç kalamaz ya.
Hangi konu başlığına koyacağımı bilemediğim için ayrı olarak sormayı tercih ettim.
adyali bence hassas olduğunuz konuları öğrt şle paylasırsanız ortam yumusayacaktır..
bu arada makarnaya nıe acı ketcap sıkmış olabılırlerkı ılgıncc???
adyali bence hassas olduğunuz konuları öğrt şle paylasırsanız ortam yumusayacaktır..
bu arada makarnaya nıe acı ketcap sıkmış olabılırlerkı ılgıncc???
valla canım ben 1 yıl staj yaptım bi özel anaokulunda hayatımda dedim bi dahamı tövbe anaokulunda çalışmak..yememe gibi bi lüksleri yoktu öğretmenler zorla ağızlarına tıkıştırıyorlardı...zaten kendini müdür zanneden iki kişinin açtığı bi anaokuluydu..staj için mecburduk..ama okulların anaokulları çok dikkat ediyorlar yemekleri çok güzel çıkıyor bizim okulun anaokulu öyleydi...o yüzden bilmediğiniz anaokuluna çocuklarınızı yazdırmayın yada takipçisi olun...ben çocuğum olursa anaokuluna göndermem yada ben eğer çalışırsam bi anaokulunda yanımda tutarım sürekli...bende çocuk gelişimi mezunuyum ama asla onların yaptığı gibi yapmam..
merhaba benim kızım 6 yaşında ve şu an devlet okulunda bir anasınıfa gidiyor biz bir çok konudan şikayetçiyiz ancak ne kadar takipte etsek sorunlarla baş etmek zor çünkü sorun çok. öğretmen baş sorun zaten. bundan 2 gün önce makarna günleriydi acılı ketçap sıkmışlar çocuğumun şu an heryeri kabardı alerji oldu iğne yaptırdık acilde. ama öğretmen hatalarını söyleyince tavır yapıyo çocuğumu anasınıfına vermek bende istememiştim ama 1. sınıfa başladığında diğerlerinden 1-0 geride başlamasından korktum. şimdi pişmanım ama alırsamda kızım etkilenecek! ortada kaldım... her eğitmen sizin gibi hassas olsa keşke!...
arkadaşlar cok şaşrdım okuyunca yazdıklarınızı benım oglum devlet anaokuluna gıdıyor ve nasıl özen gösterıyorlar sevgıyle yaklaşıyorlar hep gördüm zaten aksı bır davranış olsa cocugum okula gıtmak ıstemez hersabah cok ısteklı gıdıyor okula ben herkeze anaokuluna göndermelerını tavsıye ederım zaten cocugunuzdakı deyışılıklerıde farkedeceksınız ben ıyıkı göndermışım dıyorum
Bende çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.. 2-3 yıl ufak aralarla ozel anaokullarında calısmıslıgım oldu..Anaokulu öğretmenlıgı yaptım meslegımı cok sevıyorum ancak suan calısmıyorum. kesınlıkle ya cok ıyı bır ozel okula gonderırım oğlumu yada devlet okullarının anaokuluna.. bır cok seye sahıt oldugum ıcın oyle bır hataya dusmem.. bu konuda hemfıkırız..
Mutlaka cocuklarınızın cıddı takipçisi olun.. basıbos bırakmayın okullara guvenıp.. o kadar oyuncu ınsanlar varkı felegınızı sasırtırlar bırsey sanarsınız.. kapıyı arkanızdan kapatınca 360 donerler.. bu bunun kanunu heralde.. kac yer de gordum.. istisnalar harıc..