Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la tartecim canım ben ananasın işe yaradığına kesinlikle inanıyorum. doğal yolla hamile kaldım hiç tahmin etmeden biliyorsun ama ananası çok sevdiğim için arada hep yerdim. Allah tarafından tam yumurtlama zamanıma denk gelmiş yine bütün bir ananası alıp 4-5 günde yediğimkısmet işte.
tedavisinde ananas yemesi için özellikle (biraz zorladığım) tavsiye ettiğim iki arkadaşım ki daha önce negatif bir sürü aşılama ve tüp bebek tedavileri vardı. 10 gün arayla son tedavilerinde hamile kaldılar. ikisi de ikiz bekliyor kaydirigubbakcemile3
özellikle çok araştırdım bu işi yapılma yöntemi şöyle...
bir ananası alıp 4-5 eşit parçaya ayrılacak gibi hesaplıyorsun. transferden bir veya iki gün önce başlayıp transfer sonrasında 4-5 gün daha devam ediyorsun. her gün o parçalardan sadece 1 parçasını yiyorsun.
taze ananas olacak ama konserve değil. bu arada ortasındaki sert yerini atıyor bazıları asıl önemli ve faydalı olan yeri orası. içinde bromelian diye bir madde var. onu alman lazım özellikle.
transferden sonra yeme işini 6-7 günden fazla yapmamak lazım ama uyarılar var çok uzun süre tüketirseniz bu sefer düşüğe yol açar diye. içindeki maddeler ve antioksidanlar bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.
bu arada transfer öncesi ve özellikle sonra 10-15 gün kadar kırmızı et tüketmemey dikkat et. protein almak şart ama bence kırmızı etle değil. çünkü içindeki maddeler inflamation denen yangıyı ve oksitlenmeyi arttırıyor. oksitlenme ve yangı yapan maddelerin olması da bebeğin tutunmasını engelliyor.
bakliyat ve özellikle balık tüketmeye çalış canım transfer öncesi ve sonrasında.
15-20 gün kırmızı et yenmese ölmez kimse.