- Konu Sahibi samsunebru
Kısaca konuyu anlatayım, biz 6 kardeş kücüktük babam vefat etti, Köyün ileri gelenleride icinde barınalım diye Anneme bir ev yaptılar sora yıllar gecti hepimiz evlendik farklı şehirlerde yaşamaya başladık, köyde annemim yanında bir tek benim 1 yaş kücük kardeşim kaldı, evlendi 4cocuk yaptı annemin evine yerleşti,18yıldır birlikte yaşıyorlar, 7yıl önce annem kalp krızı gecirdi tansiyon hastası falan oldu şuan ilcla yaşıyor yaşı 66 hasta olunca kardeşimin ve karısının anneme karşı tutumu deyişti azarllamalar hor görmeler, elinden gelse eve almıycaklar ,bu eziyetleri duyunca kardeşim ve eşiyle tartıştım annemi savundum, o güne kadarda yıllarca kardeşime maddi destek olduk eşim ve ben oyüzden sora parada bitince kardeşim ve karısı bize düşman oldu, hiç bir kardeşimizi özelliklede beni köye gitmemi istemiyorlar, annemse bu duruma cok üzülüyor bense bir taraftan gidip suratları görmeyim diyorum bi taraftanda annemin kacgünlük ömrü kaldı onlar razı olmuyor diye annemı görmeye gitmemeyi içime sindiremiyorum, kardeşim tam bri psikopat konuşmayı bilmez dışarı cok efendi eve cocuklarına şiddet uygular yıllarca biz bekarken kız kardeşlerimede banada dayak attı, kackere işte böyle ne yapacagım caresiz kaldım annemi yanıma alayım diyorum şehirde yaşamayam diyor gelmiyor lütfen arkadaşlar bana bir akıl verin siz benim yerımde olsanız ne yapardınız annemin bagkurdan aylık 250 lira maaşı var onuda elinden alıyorlar başka geliride yok.