Evet bilmiyorum yalan söylemeyeceğim, çok anlık gelişti zaten.Edosko bebisko. Yas 25 ve neyin ne oldugunu bilmiyor isen dikkatli ol
biteli iki gün oldu diye yazmıştım ama neyse, tedbir amaçlı duruyordu yani temizdi.Iyy be daha regl bitmemiş bi iki gün bekleyemediniz mi pedli pedli sevişilir mi arkadaş?
“Canim inan hiç beklemedigin anda oluyor”Anal in da anlik gelisenini ilk defa duyuyorum
Hangisi daha leş karar veremedim.Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Benzinlik için kötü olmuş.Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Lavmana gelene kadar oooBunun oncesinde lavman yapilmasi gerekmiyor mu nasıl aniden gelisti
D) hepsiHangisi daha leş karar veremedim.
Anal birliktelik diyenler beğensin.
Külotta ped takılıyken yaşanan anal birliktelik diyenler gülsün.
Sıcağı sıcağına benzinlik tuvaletine gidip orada foşur foşur yıkamak diyenler nazar boncuğu koysun.
Iyy sonrasıni dusunmek istemiyorumLavmana gelene kadar ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?