Anal seks kavgası

Simdi bu yasanan olaydan sonra hala sizce normal mi ?devam edeyim mi? etmeyeyim mi ?diye soruyorsan bu senin icin cok ta kabul edilemez bir sey degil.Bilemedim yani.Kafana gore takil
Olay çirkin de 4 senenin yaşanmişlığı var.yoksa çoktan engellemiştim.

Anal seks zaten tepki verilmesi gereken bir durum hatta hiç dile dahi getirilmemesi gererken bir istek

Ama konu sen olunca aynı gün Van da bir kaç kişiyle birlikte olduğun için ve tecavüze bile güzel fantazi diyen biri olunca bana değişik geliyor

Ha istemediğin halde zorlamış yada ısrar etmiş bu konu başka net tavır vermen güzel

Dediğim gibi mevzu sen olunca ne desem bilemedim

ben ne zaman onuncu dakikayı gorsem hep mantar oldum birisinde de sistit😞
Bi kez gitmiştim doktora

Tahriş olmuş, dolayısıyla da mantar olmuşsun, zorlama enfeksiyona açık hale getirme bıdaha kendını demişti :KK43:

Çokta acıyor acıkcası uzadıkça yenGEnC yenGEnC
Çok şaşırdım. On dakika dediğin 3 şarkı kadar. Beynimdeki hesaplayıcıdan ölçtüm yeter mi 3 şarkı süresi diye, yetmez ya az geldi bana.
Bu arada geçen ayki tatilde sistit olmuştum. Acaba ondan mı 😂 aklıma gelmedi de değil

Çok şaşırdım. On dakika dediğin 3 şarkı kadar. Beynimdeki hesaplayıcıdan ölçtüm yeter mi 3 şarkı süresi diye, yetmez ya az geldi bana.
Bu arada geçen ayki tatilde sistit olmuştum. Acaba ondan mı 😂 aklıma gelmedi de değil
Kuvvetle muhtemel ondan
Doktor altını cok cızmıstı bende googlE da ulasabıldıgım kaynaklardan desteklemıstım bilgiyi.

Ay Sımdı sen nasıl acı cekmıyorsun ya
Ben on dakikayı gecırdıgımde gercekten artık sanki bana bıcak saplıyorlar'mışa dönüyor olay😂😂😂😂😂 kimse orasından bıcaklanmak istemez😂😂😂😂😂😂

On dakikadan kastım ön sevısme dahil değil elbette🥹ön sevişmemiz oldukca uzun ve benım daha cok sevdıgım kısım😅

Yine de şaşırdın ve az mı buldun😭

Adam cam kırıklarını bile temizlemiş bir ihtimal diyerek. Bu erkeklerin anal ilişki merakını hiçbir zaman anlayamadım, her haltı deniyorlar bunun için.. Arkadaşıma kocası altın zincir bile almış sırf buna ikna etmenin yüzünden.

Son derece sağlıksız.. Anal yoldan deneyip vajinaya yönelecek al sana birsürü hastalık, enfeksiyon.
Sex sadece 1 çeşittir; vajinal yoldan.

15 dakika boşalmadan gidip gel desen yapamaz ama bamya kadar çükü ile neler neler istiyorlar
Onu yapıyor valla.4 saat sevişmişliği oluyor adamın.evet tek postada ve istediği kadar gitgel yaparak.yalan söylemiyorum.zaten teklif ederken de performansına güvendi ki ben senin için 10 dakikalık işi saatlerce yapıyorum sen benim bir istediğimi yapmıyorsun diye ikna etmeye çalıştı.performansı çok iyi olduğu için onu bırakmayacağımı düşünüyor.

Onu yapıyor valla.4 saat sevişmişliği oluyor adamın.evet tek postada ve istediği kadar gitgel yaparak.yalan söylemiyorum.zaten teklif ederken de performansına güvendi ki ben senin için 10 dakikalık işi saatlerce yapıyorum sen benim bir istediğimi yapmıyorsun diye ikna etmeye çalıştı.performansı çok iyi olduğu için onu bırakmayacağımı düşünüyor.
Haksız da değil. 🤣

Konu sahibi bayadir dikkatimi çekiyordu. Ama artık kesin emin oldum ki troll ahshsksslsşsl

4 Saat yara olur ferhans.
demirden misin yavrum sen ?

Sevısmeyi Bızde ıkı saat dahi yapabiliyoruz ama seks kısmı.
İçindeyken yani
Dört saat? Mümkün degıl.

Yanlış anladınız.

4 saat. Kıvılcımı bırak yanardağ olur direk.

Back
X