- 20 Aralık 2022
- 68
- 124
- 23
- 27
Kime göre yanliş, nikahsız birlikte olmak
Böyle konulara illa ki bir ahlak bekçisi yargı machine damlar. Ben oradan tanıyorum ahsjsjjdTaniyo muyuz o derece gxgxg
Benim asil anlamadigim 13 yasinda kiza butun mahalle toplanip tecavüz etmis.O yasa yakin kizim var. Gece aklimdan cikmadi. Tecavuz edenlere sorsan hepsi muslumanim der. Bunlara kimse tepki vermezken biri nikahsiz iliski yasayinca dunyalari karariyo nedense. Kimse kimseye zarar vermiyo sana ne o zaman. Yok illa kendi yasayisini empoze etmek zorunda.Şunu anlamıyorum Çorum'daki çoğu kişi islam dinine göre haram helal şeyleri ortalama biliyordur. Ee herkes bilirken çıkıp haramm yasak demek nasıl bir kafadır
Çorum'lu mu bu?Şunu anlamıyorum Çorum'daki çoğu kişi islam dinine göre haram helal şeyleri ortalama biliyordur. Ee herkes bilirken çıkıp haramm yasak demek nasıl bir kafadır
Benim asil anlamadigim 13 yasinda kiza butun mahalle toplanip tecavüz etmis.O yasa yakin kizim var. Gece aklimdan cikmadi. Tecavuz edenlere sorsan hepsi muslumanim der. Bunlara kimse tepki vermezken biri nikahsiz iliski yasayinca dunyalari karariyo nedense. Kimse kimseye zarar vermiyo sana ne o zaman. Yok illa kendi yasayisini empoze etmek zorunda.
Onu yapıyor valla.4 saat sevişmişliği oluyor adamın.evet tek postada ve istediği kadar gitgel yaparak.yalan söylemiyorum.zaten teklif ederken de performansına güvendi ki ben senin için 10 dakikalık işi saatlerce yapıyorum sen benim bir istediğimi yapmıyorsun diye ikna etmeye çalıştı.performansı çok iyi olduğu için onu bırakmayacağımı düşünüyor.
Bırakın Çorum'u neredeyse tüm Türkiye biliyor ki. İslamiyet'le bu kadar iç içe olup bilmeme ihtimali yok ki. Haşa ama peygambercilik oynuyorlar sanki onlara vahiy geliyor onlar da çıkıp durun bu günah diyor.Şunu anlamıyorum Çorum'daki çoğu kişi islam dinine göre haram helal şeyleri ortalama biliyordur. Ee herkes bilirken çıkıp haramm yasak demek nasıl bir kafadır
Hani sen yokluktaydın herkes yoklukta diyordun.
Bisürü fuckbody’ın varmış meğer, bu ne yaman çelişki ?
Yapay cinsel organlar oluyor ondan birtane al gel sende deneyelim de hoşuna giderse kabul bende yapıcam de bak birdaha konusunu açıyormu.
7 saat vardı burda.4 Saat yara olur ferhans.
demirden misin yavrum sen ?
Forum yazdım Çorum olmuş :))Çorum'lu mu bu?
Ay bxvxvvxvzgxForum yazdım Çorum olmuş :))
O kadar çok güldüm kiAy bxvxvvxvzgxgxhxhhddh diyorum nerden biliyo Corumuna kadar
Eman salla gitsin Ferhans. Gorusuceksen kesin olarak bu konunun sınırın oldugunu ve istemedigini belli et. Sen bilirsin yani. Ciddi iliski olsa gorusme derdim ama degil o yuzden cok takilma. Sen ne istiyosun?Konuyu taşımışlar ama bu konu bdv lik.anal sekste şu bu oldu demiyorum ki ilişkinin akıbetini ve yapmam gerekeni soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?