Anal iliski sonrasi karin ağrisi

Çok nadir yapiyoruz
Ben uzaktan takip ettim. Ağrıyor diyorsunuz, tam olmuyor diyorsunuz demek ki rahatsızsnz, ağrınız oluyor şeyi merak ediyorum ağrıya ağrıya nasil deniyorsunuZ nasıl derken neden yargılamak için değil ben ağrı, acı olan şeyden uzaklaşirim siz konuları açıkça icim bir hoş oluyor.

Ben uzaktan takip ettim. Ağrıyor diyorsunuz, tam olmuyor diyorsunuz demek ki rahatsızsnz, ağrınız oluyor şeyi merak ediyorum ağrıya ağrıya nasil deniyorsunuZ nasıl derken neden yargılamak için değil ben ağrı, acı olan şeyden uzaklaşirim siz konuları açıkça icim bir hoş oluyor.
Agriya agriya yapmiyom, iliskinin başinda bisey yoktu, sonradan agri oldu

Agriya agriya yapmiyom, iliskinin başinda bisey yoktu, sonradan agri oldu
O kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?

O kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?
Kaç yaşında kadın, sizene ya of

Her zaman yaptigim bisey değil, arada bi fantazi olsun istiyorum

Gaylerin mecburi yolu bu, o iş için dizayn edilmiş bir organ varken bir kadın kendine bu eziyeti yapmamalı ama her insanın kendi bedeni kendi kararı.

Ay bi de ağlayın 🤣🤣🤣
Siz neden avukatlık yapıyorsunuz? Merak ettim sordum,size ne? Konu sahibesi isterse cevap verir istemezse de tersler,sana ne der. Ama bunu konu sahibesi yapsın,siz değil.
Yok yani biliyoruz zararlı ama sizene bundan sorduğu soru bu değil ki. Ne meraklısınız boş muhabbete

Çok da gençmişsiniz. Size tavsiyem fantezi için daha makul olan yolları deneyin. Asla işin dini boyutunda değilim,sizi ve sağlığınızı düşündüğüm için diyorum.
Teşekkur ederim

X