- 26 Ağustos 2017
- 3.296
- 9.301
- 158
Ameliyat sonrası tecrübelerinizi yazar mısınız buradan biz de öğrenmiş oluruzCok iyi anliyorum sizi.bende korkuyorum ama sureklide cekmek istemiyorum.kisa sureli bir aciyi tercih ettim mecburen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat sonrası tecrübelerinizi yazar mısınız buradan biz de öğrenmiş oluruzCok iyi anliyorum sizi.bende korkuyorum ama sureklide cekmek istemiyorum.kisa sureli bir aciyi tercih ettim mecburen
Kesinlikle yaa motive edici şeyler duymam lazım olmam için:))Ameliyat sonrası tecrübelerinizi yazar mısınız buradan biz de öğrenmiş oluruz
Insallah yazacagim bir atlatsam hayirlisiyla.vallahi bana anlatilanlar biraz toz pembe heralde korkmayayim diye.ben dogrudan anlaticam ama insallah gercekten zorlayici olmazAmeliyat sonrası tecrübelerinizi yazar mısınız buradan biz de öğrenmiş oluruz
Lazer değil sizinki değil miInsallah yazacagim bir atlatsam hayirlisiyla.vallahi bana anlatilanlar biraz toz pembe heralde korkmayayim diye.ben dogrudan anlaticam ama insallah gercekten zorlayici olmaz
Hayir cerrahi lis ameliyati deniyor en etkili yontemmisLazer değil sizinki değil mi
Dikiş mi atılıyor hiç bilmiyorum daHayir cerrahi lis ameliyati deniyor en etkili yontemmis
Benim anladigim catlaktan dolayi kaslarda bir sisiklik oluyormus o iyilesmeyi engelliyormus.kucuk bir kesikle kas kisaltiliyo sanirim internetten okudum ama tamda anlatamadim suan lis ameliyati diye yazarsaniz detayli bilgi var.dahasini ancak ameliyattan sonra yazicam insallahDikiş mi atılıyor hiç bilmiyorum da![]()
Hadi hayırlısı inşallahInsallah yazacagim bir atlatsam hayirlisiyla.vallahi bana anlatilanlar biraz toz pembe heralde korkmayayim diye.ben dogrudan anlaticam ama insallah gercekten zorlayici olmaz
Lokal anestezi lazer ileGecmis olsun.devlet hast. Mi oldunuz.ve genelmi lokal anestezimi.ben carsamba gunu olacagim lokal anestesiyle.gun yaklastikca tedirgin oluyorum
Sabahları wc esnasında ve daha sonrasında biraz oluyor suya oturuyorum .daha yeni olduğunun farkındayım ama hemen sonuç bekliyoruz işte kanama falan yok diyete uyuyorum. Çok hafif bi qkinti var kibrit çöpü ucu kadar diyeyim .Nasılsınız ağrınız ne durumda
Benimde aynı şekilde WC sırasında biraz oluyo ama hemen geçiyo ben diyete yapmıyorum her istediğimi yiiyorum ve kremle Hergün içine masaj yapıyorumSabahları wc esnasında ve daha sonrasında biraz oluyor suya oturuyorum .daha yeni olduğunun farkındayım ama hemen sonuç bekliyoruz işte kanama falan yok diyete uyuyorum. Çok hafif bi qkinti var kibrit çöpü ucu kadar diyeyim .
Sabır gerekiyor farkındayım.
Google de yaza yaza yorum okuya okuya insan Allak bullak oluyor .Herhez birbirinden derman arıyor. Ben de dün adet oldum basınç mi yapıyor çözemedim hafif bi şişlik var gibi doğal olduğu söylendi adetim bitince bende kontrole gideceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sakın vazgeçme bende olacağım gün alınca nolur yarın haber etHepimize gecmis olsun insallah bu topikteki herkez iyilesmis olur biran once.yarin sabah dokuzda bende gidiyorum.aslinda kendimi alistirmistim ama bir heyecan korku arasi panik hali var uzerimde.evi sildim supurdum cocuklara tatli tuzlu yiyecekler hazirladim.nevresimleri degistim simdi banyolari yikayacam.sanki beyin ameliyatina gidyorum.o derece gerginim.oturursam vazgececem gibi.zihnimi mesgul ediyorum.
Sakın vazgeçme bende olacağım gün alınca nolur yarın haber et
Hiç korkmayın eğer doktorunuza güveniyosanız çok küçük bi operasyon inanki şuanki ağrılarınız çok daha azı olucakHepimize gecmis olsun insallah bu topikteki herkez iyilesmis olur biran once.yarin sabah dokuzda bende gidiyorum.aslinda kendimi alistirmistim ama bir heyecan korku arasi panik hali var uzerimde.evi sildim supurdum cocuklara tatli tuzlu yiyecekler hazirladim.nevresimleri degistim simdi banyolari yikayacam.sanki beyin ameliyatina gidyorum.o derece gerginim.oturursam vazgececem gibi.zihnimi mesgul ediyorum.
Yarin bir skinti cikmazsa bu saatlerde yazmis olurum insaallah gecer giderSakın vazgeçme bende olacağım gün alınca nolur yarın haber et
Ayy insallah ya rabbim haber edecegimHiç korkmayın eğer doktorunuza güveniyosanız çok küçük bi operasyon inanki şuanki ağrılarınız çok daha azı olucak
Bende aynı durumdayimBu surecin ameliyat harici alternatifi yok diye dusunuyorum cunku kac gundur baya iyi olmustum iyi gelmisti pomad yazdim burayada.gercekten eskisi gibi oldum dedim.bu aksam yine basa sardik.bir tuvalette sadece bir tuvalet cokta zorlanmadigim halde basa dondurdu.yani anladimki tekrar edicek.suan agrim var mesela yine.psikolojim bitik
Geçince hepsini unutacağız inşallah.Hepimize gecmis olsun insallah bu topikteki herkez iyilesmis olur biran once.yarin sabah dokuzda bende gidiyorum.aslinda kendimi alistirmistim ama bir heyecan korku arasi panik hali var uzerimde.evi sildim supurdum cocuklara tatli tuzlu yiyecekler hazirladim.nevresimleri degistim simdi banyolari yikayacam.sanki beyin ameliyatina gidyorum.o derece gerginim.oturursam vazgececem gibi.zihnimi mesgul ediyorum.
Bana krem verilmedi.Benimde aynı şekilde WC sırasında biraz oluyo ama hemen geçiyo ben diyete yapmıyorum her istediğimi yiiyorum ve kremle Hergün içine masaj yapıyorum