Anal Fissür

Ameliyat sonrası tecrübelerinizi yazar mısınız buradan biz de öğrenmiş oluruz
Insallah yazacagim bir atlatsam hayirlisiyla.vallahi bana anlatilanlar biraz toz pembe heralde korkmayayim diye.ben dogrudan anlaticam ama insallah gercekten zorlayici olmaz

Dikiş mi atılıyor hiç bilmiyorum da 🥹
Benim anladigim catlaktan dolayi kaslarda bir sisiklik oluyormus o iyilesmeyi engelliyormus.kucuk bir kesikle kas kisaltiliyo sanirim internetten okudum ama tamda anlatamadim suan lis ameliyati diye yazarsaniz detayli bilgi var.dahasini ancak ameliyattan sonra yazicam insallah

Bu surecin ameliyat harici alternatifi yok diye dusunuyorum cunku kac gundur baya iyi olmustum iyi gelmisti pomad yazdim burayada.gercekten eskisi gibi oldum dedim.bu aksam yine basa sardik.bir tuvalette sadece bir tuvalet cokta zorlanmadigim halde basa dondurdu.yani anladimki tekrar edicek.suan agrim var mesela yine.psikolojim bitik

Nasılsınız ağrınız ne durumda
Sabahları wc esnasında ve daha sonrasında biraz oluyor suya oturuyorum .daha yeni olduğunun farkındayım ama hemen sonuç bekliyoruz işte kanama falan yok diyete uyuyorum. Çok hafif bi qkinti var kibrit çöpü ucu kadar diyeyim .
Sabır gerekiyor farkındayım.
Google de yaza yaza yorum okuya okuya insan Allak bullak oluyor .Herhez birbirinden derman arıyor. Ben de dün adet oldum basınç mi yapıyor çözemedim hafif bi şişlik var gibi doğal olduğu söylendi adetim bitince bende kontrole gideceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hepimize gecmis olsun insallah bu topikteki herkez iyilesmis olur biran once.yarin sabah dokuzda bende gidiyorum.aslinda kendimi alistirmistim ama bir heyecan korku arasi panik hali var uzerimde.evi sildim supurdum cocuklara tatli tuzlu yiyecekler hazirladim.nevresimleri degistim simdi banyolari yikayacam.sanki beyin ameliyatina gidyorum.o derece gerginim.oturursam vazgececem gibi.zihnimi mesgul ediyorum.

Sabahları wc esnasında ve daha sonrasında biraz oluyor suya oturuyorum .daha yeni olduğunun farkındayım ama hemen sonuç bekliyoruz işte kanama falan yok diyete uyuyorum. Çok hafif bi qkinti var kibrit çöpü ucu kadar diyeyim .
Sabır gerekiyor farkındayım.
Google de yaza yaza yorum okuya okuya insan Allak bullak oluyor .Herhez birbirinden derman arıyor. Ben de dün adet oldum basınç mi yapıyor çözemedim hafif bi şişlik var gibi doğal olduğu söylendi adetim bitince bende kontrole gideceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde aynı şekilde WC sırasında biraz oluyo ama hemen geçiyo ben diyete yapmıyorum her istediğimi yiiyorum ve kremle Hergün içine masaj yapıyorum

Hepimize gecmis olsun insallah bu topikteki herkez iyilesmis olur biran once.yarin sabah dokuzda bende gidiyorum.aslinda kendimi alistirmistim ama bir heyecan korku arasi panik hali var uzerimde.evi sildim supurdum cocuklara tatli tuzlu yiyecekler hazirladim.nevresimleri degistim simdi banyolari yikayacam.sanki beyin ameliyatina gidyorum.o derece gerginim.oturursam vazgececem gibi.zihnimi mesgul ediyorum.
Sakın vazgeçme bende olacağım gün alınca nolur yarın haber et

Sakın vazgeçme bende olacağım gün alınca nolur yarın haber et

Hiç korkmayın eğer doktorunuza güveniyosanız çok küçük bi operasyon inanki şuanki ağrılarınız çok daha azı olucak

Bu surecin ameliyat harici alternatifi yok diye dusunuyorum cunku kac gundur baya iyi olmustum iyi gelmisti pomad yazdim burayada.gercekten eskisi gibi oldum dedim.bu aksam yine basa sardik.bir tuvalette sadece bir tuvalet cokta zorlanmadigim halde basa dondurdu.yani anladimki tekrar edicek.suan agrim var mesela yine.psikolojim bitik
Bende aynı durumdayim 😔 geçti sandım ama regl olunca dediğin gibi hafif bir zorlanmaya yeniden geldi zorlanma bile sayılmaz. Psikolojim alt üst oldu bu illet geçmeyecek mi 😔 ben bebek için yana yakıla tedavi olurken başıma bu bela sarıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔

Geçince hepsini unutacağız inşallah.

Benimde aynı şekilde WC sırasında biraz oluyo ama hemen geçiyo ben diyete yapmıyorum her istediğimi yiiyorum ve kremle Hergün içine masaj yapıyorum
Bana krem verilmedi.
Anestol var evde ama kullanmadım.
Flagy 500mg günde 3 tane
Parol verildi .
Parol uda 4 günü kestim normal ne ağrısı olcaka mi diye bakmak için.
Sadece problem sabah kalkınca 30 dk içinde başlıyor hareketlilik wc ye gidiyorum yaparken biraz acıma suya oturuyorum .
Kurulduktan sonra patikon yapıyorum. Sonrasında biraz gene ağrılarım oluyor.
Önceki ağrıların yanında bir HİÇ bi doygunluk bir şişlik gibi hissediyorum.
Bi sıkıntı olduğunda kliniği arıyorum tabiki sabır geçicek adetim bitince bu kontrol e gideceğim.
2 gecedir hafif bi tatli kaşıntı gibi de oluyor. 1 ay normal miş .
Her insan farklı tabi hemen işe dönüyorsun diyorlar .
Benim kendi işim yeni geldim mesela nasıl hemen işe dönüyorlar anlamiyorum 4 defa 3 defa suya otur kalk canım sıkılıyor banyoda usutecegim diye de korkuyorum .
Valla bu hastalığı çeken bilir etrafında ki insanlara anlatınca psikolojik yapıyormuşum kafamda silemedin hep wc muhabbeti yapıyormuşum.
Falan hepsinle arama ufak bir mesafe koydum telefonla konuşuyorum sade .
İşlem olacağım günü bile söylemedim.
Sade kafamı karıştırdılar o Dr iyi bu cerrah iyi ona git buna git. Buldum googleden qratimami yaptim. Güven kazandım muayene olurken derinliği göremedim ağrılarımda başlayalım dedi 15 dk da bitti.

Back
X