anal fissur (makatta çatlak) ve cinsel ilişkide acı

osslem87

AZRAM
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
23
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra bende makatta çatlak oluştu ve bununla birlikte cinsel ilişkide acı olmaya başladı aranızda anal fissur olupta cinsel ilişkide acı yaşayanınız varmı?

Anal fissür bendede var malesef çok canım acıyor çok çektim hala tedavim devam ediyor ama ilişkide acıda bu fissürle alakası varmıdır bilmiyorum ama bende endometriozis yani çikolata kisti var o bazen ilişkide acı yapıyor geçmiş olsun canımcım

bendeki ilişkide acı fissur olduktan sonra olmaya başladı oyuzden şüphelendim bakalım doktora gidicem ne çıkıcak sizede geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum bendeki fissür apse yapmış iltahapta gelıyor kanla birlikte ve şişlik oldu ben hemoroid sanmıştım ama fissur apsesiymiş doktor antibiyotik ve krem verdi iyileşince kolonoskopi yapalım dedi ihmal etme çok kötü oluyor kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…