- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Canım çok geçmiş olsun makat çatlakları ve hemeroidler kabızlıktan ıkınmaktan oluyor senin de muhtemelen doğumda ya da hamilelikte olmuştur. Kırmızı kantaronu demleyip günde 2 su bardağı içebilirsin. Kırmızı bulamazsan sarı da olur. Kaç kişiye söylediysem 5-6 memeli hemaroidleri kayboldu kanamaları bitti. Eşim de dahilMerhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Bende de catlk vardi kabiz pek olmuyordum ama oldugum zamanlar tuvaletteki fayanslari tirnakladigimi bilirim. Dra gittim ameliyat dedi ama olmadim soyle bisey yaptim alaturka tuvaletten klozete gecis yaptim be durumum duzeldi diyebilirim hic sikinti yasamadim. Neredeyse 1 senedir boyle o yuzden tekrae dra gitmeyi dusunmuyorum.Merhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Sinameki kullanmayinnn. Beslenme yöntemleri ile çok kolay çözebilirsiniz. Hala sıkıntınız varsa yazabilirim birkaç şeyEmziriyorum ve catlak bndede var kabizligi gidermek icin sinameki otu icsem bi sikiti olur mu cocuga acaba
Merhaba Şikayetiniz hala devam ediyorsa facebook - önce sağlık - sayfama bakabilirsiniz. Tam kabusa dönmüşken kurtulan birisi olarak herkez ile paylaşmak istiyorum geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Sana şunu önerebilirim önce şu ağrı kesici kremlerden al tuvalete gitmeden önce o bölgeye onu sur ki acımasın. Sonra her tuvaletten sonra o bölgeyi sivi sabunla yıka ve madecassol krem sur. İnşallah bu krem sana iyi gelecek. Bir de kabızlık sorununu çözersen şifa bulursun inşallahKonu hakkinda yakin zamanda yazilan olmamis ama kotu durumdayim gercekten. Doktora muaneye gittim ve anal fissur oldugunu soyledi cozum hemen ameliyat dedi ama korktum ve olmak istemedim, sabahlari ac karnima zeytinyagi iciyorum basta baya etki etti gecti aslinda ama suan yine tekrar etmis durumdainternetten dogal cozumlere baktim istirgan otu tedavisi var deneyen oldu mu? Birde sari kantaron yagini cok iyi diyorlar umarm yanit verirsiniz
Sana şunu önerebilirim önce şu ağrı kesici kremlerden al tuvalete gitmeden önce o bölgeye onu sur ki acımasın. Sonra her tuvaletten sonra o bölgeyi sivi sabunla yıka ve madecassol krem sur. İnşallah bu krem sana iyi gelecek. Bir de kabızlık sorununu çözersen şifa bulursun inşallah[/QUOT
Dediğim gibi o bölgeyi tuvalette gittikten sonra sabunla yıkayın ve medacassol sür. Tavsiye ettiğim bir kaç kişiye daha iyi gelmişti . İnşallah size de gelir.Aslinda aldim agri kesici krem verdi doktor ama fayda etmiyor cok fazla. Bide bepantol krem verdi onunda faydasini gormedim, kabizlik olsyini cozdum aslinda yani kabiz kalmiyorum ama en ufak ikinmada oluyor sanirim tekrar cok kotu bisey ya
Merhaba nasıl bir ilaç acaba rica etsem yazarmısınız bende kurtulmak istiyorum bu illettenMerhaba bende bekarken yoğun diyare sonucu makatta çatlak oluşmuştu..
O günler çok zor geçmişti benim için tuvaletimi yaparken kan oluyodu ve o bölgem acıyordu..
Dr'a gittiğimde muayene şeklini bile bilmiyordum çok psikolojim bozulmuştu ağlamıştım ..
Önce krem ve ilaç tedavisi kullandım . Tamamen geçirmedi bu durumu.
Sonrasında dr ameliyat dedi ,,,, Eniştem sağolsun kendisininde kullandığı bi ilaç yaptırmıştı aktardan banada getirdi..
Ve geçti çokkk şükür aradan 3 küsür yıl rahat geçmiştir asla birdaha olmadı.. Drlar hemen ameliyat diyor zaten ben önermiyorum yaşlandığında altına kaçırma gibi bir durum bile olabiliyor..
Annem ameliyat olmuştu oda şuan iyi bi sorunu yok bu arada..
Sana önerebiliceğim en önemli şeyleri sıralayım benim ameliyattan kurtulmama neden olan en büyük etki belkide,,
Tuvaletimi nefes kontrolu ile yavaş yavaş yapıyorum.
Yıkanırken ılık su kullanıyorum zorlandığım zamanlarda.
anus bölgösine masaj yapıyorum kabız gibiysem.
Veee bol suuu tüketiyorum .
Bu önerileri bana drum vermişti .
Sırf zeytinyağıda iyi geliyor .
düzeldikten sonra nefes kontrolunu sağlarsan asla tekrarlamaz..
Şuan hamileyim çok şükür tekrarlamadı ki hamilelikte çok kişide görülür,,geçmişimde böyle sıkıntım olmasına rağmen tekrarlamadı inşallahta tekrarlamaz.
Geçmiş olsun :)
Merhaba nasıl bir ilaç acaba rica etsem yazarmısınız bende kurtulmak istiyorum bu illetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?