- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Ben de ameliyat olamam, muayene olamam diye diye yıllarımı acıyla geçirdim. İlaç, merhem, lifli gıdalarla kafayı yedim. Ne oldu? Olmadı. Ameliyat oldum, Allaha binlerce kez şükür yeniden doğdum. Eğer düşünürsen yardımcı olur ameliyat olanlar.Merhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Merhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Merhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..
Bana eczaneden şeftali yağı tavsiye etmişlerdi onla beraber sarı kantaron yagida kullandım çok iyi geldi. Hemen düzeldi. Ama hangisiydi iyi gelen bilmiyorum. Ikisinide sene istersen yada bir doktora sorupta deneYorum yazan herkeze öncelikle tesekkur ederim...ilk kizim 2.5 aylikken safra kesesi ameliyati olmak zorunda kalmistim ve maalesef kizim sutten kesilmisti...simdi kizimi o kadar cok emzirmek istiyorum ki anlatamam....bu yuzden 2 sene ameliyat olamam...genel cerraha gittim sikayetlerimi anlatinca direk "anal fissur"" dedi..muayene etmedi..verdikleri kremi ve fitili duzenli kullaniyorum...beslenmemede dikkat ediyorum ins. Gecer cok uzuluyorum...
Neden ki sut kesiliyor mu ameliyat oluncaYorum yazan herkeze öncelikle tesekkur ederim...ilk kizim 2.5 aylikken safra kesesi ameliyati olmak zorunda kalmistim ve maalesef kizim sutten kesilmisti...simdi kizimi o kadar cok emzirmek istiyorum ki anlatamam....bu yuzden 2 sene ameliyat olamam...genel cerraha gittim sikayetlerimi anlatinca direk "anal fissur"" dedi..muayene etmedi..verdikleri kremi ve fitili duzenli kullaniyorum...beslenmemede dikkat ediyorum ins. Gecer cok uzuluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?