anal fissur (makat catlagi)

leylimley11223344

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
271
289
103
36
Merhaba arkadaşlar aranızda anal fissurü yenmiş insanlar varmı?? Nasıl yendiniz ne yaptınız? Benim cok buyuk bir derdim var ağlayarak tuvalete gidiyorum ve daha kızım 1 aylık ameliyatta olamam ..yardımcı olursanız cok sevinirim
..

özel merhemleri var doktora göründünüz mü? yediğinize içtiğinize dikkat edin .. çoğu zaman ameliyatta kesin çözüm olmayabiliyor .. botox tedavisini araştırın en mantıklısı o..

Cnm bende de var ama ben hic doktora gitmedim ama fissur olduguna eminim netten cok arastirdim
Ameliyat olsan bile hic kabiz olmaman gerekiyir gibi seyler okudum
Neyse bi tanidik bana kusburnu cayi dedi asil kusburnunun kurusunu aktardan aldim ve evde cay yapip ictim super bisey yemin ediyorum bagirsaklarin makatin sanki yumusuyor cok fazlaysa sicak suyada oturabilirsin
Esimde gecen gun usutmus galiba hemoroid memesi buyumus onada yaptim ayni cayi kanlar gidiyordu cok iyiyim dedi dene faydasini goreceginden eminim..

Çok iyi bilirim o acıyı ağlaya ağlaya wc ye giderdim gitmemek içinde herseyi yapardım. Üzgünüm ama ameliyat oldum çok kısa sürede kroniklesti.kolay bir ameliyat 20 dk sürdü sadece ve hiç bir sıkıntı yaşamadım

Bende de vardi ikinci hamileligimden sonra oldu bebegim 10 gunlukken ameliyat oldum cok sukur bi daha yasamadim uc sene oldu genel cerraha gittiniz mi?

Bende ameliyat oldum sonrasında çokta dikkat ettim ama tekrarladı.ama genelde iyi oluyorlar bendeki şanssızlık olabilir.

Ben de ameliyat olamam, muayene olamam diye diye yıllarımı acıyla geçirdim. İlaç, merhem, lifli gıdalarla kafayı yedim. Ne oldu? Olmadı. Ameliyat oldum, Allaha binlerce kez şükür yeniden doğdum. Eğer düşünürsen yardımcı olur ameliyat olanlar.

Bende vardı ama henüz başlangıçtaydı bazı haplar ve bir merhem kullandım arada rahatsızlık verse de genel olarak çok hamdolsun.bir doktorla görüşmelisiniz

bu hastalığın allah belasını versin :)
bende var malesef.
kabızlık yüzünden çatladı

şimdi arkadaşım eğer çatlak kronikleşmediyse iyileşir gibi oluyor.

bunun için ben neler yapıyorum

su içiyorum çünkü kabızlığa iyi geliyor
probiyotik yoğurtun içine 2 kaşık keten tohumu atıyorum bunu yedikten sonra,
1 tutam papatyayı demliyorum
bunu biraz demledikten sonra sıcak su dolu leğene döküp 15 dk içinde oturuyorum akşamları
ve ardından wc ye gidiyorum. zaten bu suda otururken kasların gevşeyecek ve gitme ihtiyacı hissedeceksin.

ve de tuvalette ıkınma.
geçmişler olsun.

yediklerine çok dikkat et, bisküvi tarzı şeylere de çok dikkat et cici bebe vs kabız yapıyor... acı, baharatlı yememeye dikkat et bol su iç bazen geçmesi aylar alıyor ama geçiyor zorlama sadece

Benim vardi canim bi dönem halada devam ediyor botoks yaptirdim tabiki eskisi gibi değilim zaten doktorum yüzde yüz sonuç vermez dedi ameliyattan korktugum için botoks yaptirdim bence ameliyat ol kesin çözüm tabi en iysini doktorun bilir

Yorum yazan herkeze öncelikle tesekkur ederim...ilk kizim 2.5 aylikken safra kesesi ameliyati olmak zorunda kalmistim ve maalesef kizim sutten kesilmisti...simdi kizimi o kadar cok emzirmek istiyorum ki anlatamam....bu yuzden 2 sene ameliyat olamam...genel cerraha gittim sikayetlerimi anlatinca direk "anal fissur"" dedi..muayene etmedi..verdikleri kremi ve fitili duzenli kullaniyorum...beslenmemede dikkat ediyorum ins. Gecer cok uzuluyorum...

Bana eczaneden şeftali yağı tavsiye etmişlerdi onla beraber sarı kantaron yagida kullandım çok iyi geldi. Hemen düzeldi. Ama hangisiydi iyi gelen bilmiyorum. Ikisinide sene istersen yada bir doktora sorupta dene

Ameliyat ile yendim. Doktorum her sabah tuvaletimi yapmasam bile aynı saatte gidip oturmamı söylemişti bağırsaklar o rutine alışırmış. Benim çok ilerlemişti akıntı da vardı ama şükür geçti. Doktora görünmeyi ihmal etmeyin bence.

Bende de ara ara oluyor. Ama hamileliktenmis sanirim. Bende bol bol su icince düzeliyor

Cnm ben 10 sene cektim cok sukur ameliyatla kurtuldum
Ameliyat olamam demeyin 1 saat surdu ameliyat bu surede bebege biri bakabilir
Ve ardindan minubusle eve dondum aynen rutin hayata devam yani amelyat agrisi tuvalette cektigim acidan daha hafifti
Yani zor bi ameliyat degil tavsiye ederim

Neden ki sut kesiliyor mu ameliyat olunca

Ishal ya da kabiz olma.
Yediklerine gore dengede tut kendini.
Tuvalette ikinma. Geldigi anda gitmeye cabala tutma.
Doktorun verdigi merhemi sur.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…