Anal fissür ameliyatı olmalı mıyım?

clarkie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
116
23
27
3 yildir var 8 ay once sikayetlerim basladi doktor kucuk bi sey dedi merhem verdi 1 ay sonra kontrolum var ama psikolojik olarak cok kotu durumdayim intiharı düşünüyorum herkes iyileşmez yazmış. Sizce ameliyat olmalı mıyım? Beslenmeme dikkat edince 5 gundur agrim kanamam kesildi ama gecmez demis herkes. Nihat bengisu isimli doktor hakkinda iyi yorumlar var bu doktora ameliyat olmali miyim sizce? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun cok kötü durumdayım

3 yildir var 8 ay once sikayetlerim basladi doktor kucuk bi sey dedi merhem verdi 1 ay sonra kontrolum var ama psikolojik olarak cok kotu durumdayim intiharı düşünüyorum herkes iyileşmez yazmış. Sizce ameliyat olmalı mıyım? Beslenmeme dikkat edince 5 gundur agrim kanamam kesildi ama gecmez demis herkes. Nihat bengisu isimli doktor hakkinda iyi yorumlar var bu doktora ameliyat olmali miyim sizce? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun cok kötü durumdayım
Amcam yasadi ayni sorunu 10 gun falan hastanede yatmisdi farkli seyler gelisti ameliyatindan sonra enfeksiyon falan ve doktoru yapamamisdi corluda reyap hastanesinde oldu ilk ameliyatini sonra google yazinca tesadufen esim bi doktor bulmuştu istanbulda ayni gun gitti ayni gun çıktı amcam aylarca cekti burda korkmayin isterseniz yarin gittigi doktoru ogrenirim gec oldu simdi sorardimda rahatsiz etmiyim bu saatte

Bu arada sonraki gittigi operasyonu lazerle olmuştu

Aynısı bende de vardı doktorun verdiği kremler hiçbir işe yaramadı. İyot ile geçti benimki. Kullanmak isterseniz bir araştırın isterseniz nasıl kullandığımı yazarım.cok geçmiş olsun Cok zor.

Aynısı bende de vardı doktorun verdiği kremler hiçbir işe yaramadı. İyot ile geçti benimki. Kullanmak isterseniz bir araştırın isterseniz nasıl kullandığımı yazarım.cok geçmiş olsun Cok zor.
İyot nedir? Hic denk gelmedim detayli arastirayim. Bilgi verirseniz cok mutlu olurum. Kronik oldugu icin pek umudum yok ama deneyecegim yine de

İntihar ne alaka yaa.. 5 yıldır hemoroid çekiyorum ağlayarak tuvaletten çıktığım çok oldu. Koltuğa oturamadığım bile çok oldu. Dr ameliyatlık değil şu an dedi ama şikayetim azalmayınca ilaç tedavisi başladık.

Fissür için bir sürü cerrah var alanında uzman krem geçirmiyorsa yine de çözüm var..

16 yil once yasadim bu sorjnu hee tam iyilestinmi dersen hamdolsun suan iyiyim ama ara aea tekrar ediyor ve ozaman mudahale ediyirum ve kabiz olmadikcada sorun yasamiyorum simfi anlatiyorum Allahin izniyle sizedd iyi gelecektir.kucuk bir beze hakiki zeytin yagi dokup makat kisminizda catlak olan kisma gelecek sekilde koyun bezin arkasinida biraz uzun tutarak geride tutturunki dusmesin😊en az 10 gun ve her gun dereotynu sabahlar bir tutam yiyeceksiniz.sonuc sizi bile sasirticsk emin olun.gecmis olsun

16 yil once yasadim bu sorjnu hee tam iyilestinmi dersen hamdolsun suan iyiyim ama ara aea tekrar ediyor ve ozaman mudahale ediyirum ve kabiz olmadikcada sorun yasamiyorum simfi anlatiyorum Allahin izniyle sizedd iyi gelecektir.kucuk bir beze hakiki zeytin yagi dokup makat kisminizda catlak olan kisma gelecek sekilde koyun bezin arkasinida biraz uzun tutarak geride tutturunki dusmesin😊en az 10 gun ve her gun dereotynu sabahlar bir tutam yiyeceksiniz.sonuc sizi bile sasirticsk emin olun. Bu arada hergun en az 3 gun kurusu kayisi yiyin.yesilligide bol tuketinki diskiniz bu surecde zorlamasin.kayisi olayi bence onemli bagarsagi yumusatiyor herzamn yenilmeli

Birde hergun degisecek bu bez hatta kanama varsa bezde degen hef wc de degismelisiniz.

Doğumdan sonra benimde başıma gelmişti.ama benimki kroniklesmisti fissur meme yapmıştı makatimda daralma olmuştu.cok kötü bı vaziyetteydim dışkı yumuşak çıksa bile yine acıtip kanatiyordu.o dönem çok araştırmıştım.kizim 5 aylık bebekken uçağa binip Ankara'ya gitmiştik.orda Sezai Leventoğlu var özel kliniği var.memorial Hastanesi'nde yapmıştı ameliyatımı.ve yemin ederim uyandığımda gram acı ağrı sancı hissetmedim.hatta dedim ameliyat etmediniz mi beni hiç bı belirti yok.2 saat sonra kalkıp bebeğimi ayağımda salladım o dereceydi yani.sonrasinda iyileştim tamamen.cok şükür.2019 un başlarında olmuştum ben ameliyatı.o dönem 6 bin lira ödemiştim şimdi ne olur bilemem.bu ameliyatı da her doktora olmamak gerekiyor.cunku çoğu doktor iç kası tamamen kesiyor.yaslaninca gaz dışkı tutamama oluyor.sezai hoca ölçerek kesiyor tamamını kesmiyor.o yüzden ilerde ameliyat olma düşünceniz varsa doktorunuzu iyi arastirin

Doğumdan sonra benimde başıma gelmişti.ama benimki kroniklesmisti fissur meme yapmıştı makatimda daralma olmuştu.cok kötü bı vaziyetteydim dışkı yumuşak çıksa bile yine acıtip kanatiyordu.o dönem çok araştırmıştım.kizim 5 aylık bebekken uçağa binip Ankara'ya gitmiştik.orda Sezai Leventoğlu var özel kliniği var.memorial Hastanesi'nde yapmıştı ameliyatımı.ve yemin ederim uyandığımda gram acı ağrı sancı hissetmedim.hatta dedim ameliyat etmediniz mi beni hiç bı belirti yok.2 saat sonra kalkıp bebeğimi ayağımda salladım o dereceydi yani.sonrasinda iyileştim tamamen.cok şükür.2019 un başlarında olmuştum ben ameliyatı.o dönem 6 bin lira ödemiştim şimdi ne olur bilemem.bu ameliyatı da her doktora olmamak gerekiyor.cunku çoğu doktor iç kası tamamen kesiyor.yaslaninca gaz dışkı tutamama oluyor.sezai hoca ölçerek kesiyor tamamını kesmiyor.o yüzden ilerde ameliyat olma düşünceniz varsa doktorunuzu iyi arastirin
Benimki de kronik meme yapmis durumda ama 2 yıl hiç belirti verme meme dışında. diski yumusak olunca agrim kanamam olmuyor. Beslenmeyle onlar gecti yine de ameliyat olmali miyim sizce? Daha once dogum yapmadim ameliyatin sorun yaratabilecegini duydum. Bir de sizce nobetci memeyi de aldilar mi? Kucuk olsa da goruntusu rahatsiz ediyor

Benimki de kronik meme yapmis durumda ama 2 yıl hiç belirti verme meme dışında. diski yumusak olunca agrim kanamam olmuyor. Beslenmeyle onlar gecti yine de ameliyat olmali miyim sizce? Daha once dogum yapmadim ameliyatin sorun yaratabilecegini duydum. Bir de sizce nobetci memeyi de aldilar mi? Kucuk olsa da goruntusu rahatsiz ediyor
Evet fissur memesini aldılar,bı tane basurum da vardı onu da aldılar.ben hiç acı hissetmedim.adam neyle ameliyat yapıyorsa sonrasinda ağrı sızı acı olmuyor.beslenmeyle geçtiyse ameliyat olmayın tabii ki.ama artık kronik bı hal aldıysa,beslenmeye rağmen duzelmiyorsa ve yaşam kalitenizi düşürüyorsa olun.

Evet fissur memesini aldılar,bı tane basurum da vardı onu da aldılar.ben hiç acı hissetmedim.adam neyle ameliyat yapıyorsa sonrasinda ağrı sızı acı olmuyor.beslenmeyle geçtiyse ameliyat olmayın tabii ki.ama artık kronik bı hal aldıysa,beslenmeye rağmen duzelmiyorsa ve yaşam kalitenizi düşürüyorsa olun.
Yani agri ve kanama gecti ama çatlak iyileşti mi bilmiyorum ama benimki kronik tanıma göre bayadır varmış haberim yokmuş çünkü o fissur memesi 3 yildir falan var. Bilmiyorum ne yapicam tesekkur ederim yine o doktora bakacagim mutlaka

1 aydır bir şikayetim yoktu ama tekrar başladı dikkat ettiğim halde. Ameliyat tek çözüm mü gerçekten?

3.5 yıldır cekiyorum saat 6 12 3 9 10 kaç tane var bilmiyorum derinleşmiş ve içeriye dogru gitmiş cok mücadele verdim ama artık kacısım kalmadı gücüm kalmadı daha dogrusu bugün doktor muane ederken bile makatın cok dar dedi yoruldum salı günü ameliyat olcam

X