Bebek İkinci El anakucagı ihtiyacı olanlar ,chicco uygun fiyattan vericem,chicco vazgecilmezdir!!

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
elimde tertemız cok fonsıyonlu chicco new dreams anakucagı var.uygun fiyata vericem.ihtiyacı olan arkadaslar kacırmasın.

benim hitiyacım var. fiyatı nedir birde resim eklermisiniz

chicco cok fonksıyonlu new dreams ana kucagıdır.aldıgmdan berı sayılı bindi oyle tertemız duruyo.piyasa fiyatınn baya altında vericem.netten arastırabılrsnz renkler olark kız ve erkege uyumlu. .100lıradan baslamıstım ama en son 85lira son fyat.baya düsrdüm

evet fiyatını baya düşürmüşsünüz. netten baktım en ucuz 159 falan. ama ikinci el bir ürüne 85 lira bana yinede fazla geldi. 9 kiloya kadar olması sıkıntı. benim kızımın papetto markalı çift yönlü vardı çok memnundum ama ondan bulamıyorum şimdi.
size hayırlı satışlar diliyorum satılmazsa sonra tekrar görüşürüz. daha doğmasına 1 hafta var :))

evet cnm gayet uygun verıyorm fotodakı gbi bu kadr temizi de yoktr 2.elde.zaten chicco baska yok sanrm:) fiyat olark daha asagısıda benı kurtarmaz.oglumn ihtiyaclarını go.rucem cnkü o yuzden gayet uygun veriyorum.kolay dogum olur inş. Allah yardmcın olsun.tamm cnm beklerm .dogduktn sonra hıc ılgılenemzsn ama soyleym.yakınken alsaydın.bu kadr temızını bulamzsın,sayılı bindi.chicco marka vazgecılmezım

Chicco New Dreams Ana Kucağı, bebeğinize maksimum konfor sağlar. Elektronik oyuncağı, değişik melodiler ve sesler ile bebeğinizin algısını geliştirerek, ritim ve müziğe karşı duyarlılığını geliştirir. Eşsiz Mp3 özelliği annenin Mp3 çalarını oyuncağa bağlayarak,Devamı sevdiği şarkıları bebeğine dinletmesine olanak sağlar. Ayrıca bebeğin manuel ve görsel koordinasyon becerileri ve derinlik duygusu kazanmasına yardımcı olur. Ek yastık, bebeğin büyümesini takip eder. Ek yastık önce büyük, rahat bir yastık olarak kullanılırken daha sonradan bebeğin uyumasına yardımcı olan yumuşak bir arkadaşa dönüşür. Sırt dayama bölümü maksimum konfor sağlamak için uygun pozisyona yatırılabilir. New Dreams ana kucağı ile eğlence, konfor ve en güzel rüyalar için gelişiminin her aşamasında bebeğinizin yanında.
bu kadr ozellıgı bı arada bulamazsın dıyım:),arastırmıssındr zaten.

canm msjda 5dk engelı varya,burdan yazaym dedm.ben o kadr kullanamadm ama arkadslarm aynı urunu 1sene kullandılar nerdyse.izmirdenim yakınsan gelme ihtimalınz varsa elden bıle verebılrm problem degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…