M masal_prensesi2011 meleğim hoigeldin dünyama Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 428 4 23 Mayıs 2013 Konu Sahibi masal_prensesi2011 #1 Arkadaşlar bende kraliçe tacı dövmesi yaptırmak istiyorum.... ilk defa yaptırıcam :) en iyi kimse ona gitmek istiyorum bilen varsa paylaşabilirmi?
Arkadaşlar bende kraliçe tacı dövmesi yaptırmak istiyorum.... ilk defa yaptırıcam :) en iyi kimse ona gitmek istiyorum bilen varsa paylaşabilirmi?
S Safinaz57 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2011 653 25 24 Mayıs 2013 Konu Sahibi masal_prensesi2011 #2 masal_prensesi2011 .!.: Arkadaşlar bende kraliçe tacı dövmesi yaptırmak istiyorum.... ilk defa yaptırıcam :) en iyi kimse ona gitmek istiyorum bilen varsa paylaşabilirmi? Genişletmek için tıkla... anadoluda kadıköy modada danny garcia var zaten oldschoollda tr en iyisi usta tüm dövmeciler tanı. başka barlar sokağının orda matkap tattoo var orasıda çok iyi son olarakta golden arrow :)
masal_prensesi2011 .!.: Arkadaşlar bende kraliçe tacı dövmesi yaptırmak istiyorum.... ilk defa yaptırıcam :) en iyi kimse ona gitmek istiyorum bilen varsa paylaşabilirmi? Genişletmek için tıkla... anadoluda kadıköy modada danny garcia var zaten oldschoollda tr en iyisi usta tüm dövmeciler tanı. başka barlar sokağının orda matkap tattoo var orasıda çok iyi son olarakta golden arrow :)