Nişan anadolu yakasında yemekli nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

merveg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
31
0
36
İstanbul
mayısta nişanım olcak.ama simdiden yeri tutmayı düsünüyoruz yoğunluk oluduğu için.anadolu yakasın 20-30 tl arası yerler bilen varmı.nagehan hacegan dilek ve camlıca rest. baktıklarım.hep bunları okudum baska bilgisi olan war mı.

maltepe sahilde meskav tesisleri çok güzel bir mekan ama fiyatları nasıldır bilmem. bir de wonderland.

maltepe sahilde meskav tesisleri çok güzel bir mekan ama fiyatları nasıldır bilmem. bir de wonderland.

Belediyelere ait tesislere bir bak istersen. Avrupa yakasındaki birkaç belediye tesisinde düğün, nişan gibi organizasyonlar yapılıyor ama Anadolu yakasındakileri bilmiyorum. Eğer Anadolu yakasında da varsa, başka hiçbir yere bakma derim. Belediye tesisleri hem güzel, hem şık, hem de fiyatları çok uygun. 444 10 34 numaralı telefondan arayıp bilgi alabilirsin.

Onun dışında Mihrabat Korusu tesisleri var, tavsiye edebileceğim ama fiyatları sanırım 30 TL'den yüksektir.

Bir de Kartal'da Çamlık diye bir bölgede bir tesis var, fiyatları uygun sanırım diğer yerlere göre ama adını çıkaramıyorum şimdi. Arkadaşım Nisanda orada düğün yapacak, eğer ilgilenirsen öğrenebilirim ismini.

sorarsan seviniriim canım.en azından bakıyım aklımda bulunsun.dediğin gibi tesislere de bakıyım çok tesekkur ederim

Benim ocak Ayında nışanım olacak wonderlande bıldıgım tanıdıgım bır mekan suslme ıcın ayrıca bır rakam odemıyorsun bız 35 tl anlastık alkolsuz almak ısteynler kenıdlerı odeyecekler 65-70 kişi olacağız daha ucuz olsun dersen camlıcada dilek rest var hacegan var bilgin olsun önceden anşal 2011 grince rakamlar değişecek

maksevden bız de aldık 50-60 tl sonra vesta var orası 45 tl kartal sahılde

Selam canım. Biraz geç cevap verdim ama, arkadaşımdan yeni öğrenebildim düğün yerini.
GÖNÜL DAVET KARTAL ÇAMLI SALONU...
İnternette resimleri, bilgileri var, bak istersen.

Back