Anadolu yakasında yaşayanlar fikrinize ihtiyacım var...

Siz orda mı oturuyorsunuz, yalnız bir bayan rahat edemeyebilir, akşam dışarı çıkayım markete gideyim desen sıkıntı olur vs. gibi şeyler söyleniyor (
Valla gece 3te sigaram bitmişti arka sokaktaki tekele gidip alabildim. Hiç alakası yok

Koşuyolu, kızıltoprak, göztepe, erenköy bekar bayan olarak çok rahat edecegin semtler, site olsun isteğin güvenlik nedenıyle ise zaten bu muhitler güvenlidir, site aidati yerine klüp uyeligi alır sporunu yapar havuzuna girersin, ben olsam atasehir ümraniye gibi sonradan oluşan yerlerde oturmam, köklü bir muhitte daha az lüks bir evde otururum.

Çok haklısın, o kadar doğru özetledin ki durumu.. Bakırköyün de merkezindeyim orada da oturmuş kültürlü nezih bir toplum var bağcılarla sefaköyle kıyaslanamaz bile.. Eğer Şerifali için de bu tarz diyorsanız mümkün deil yapamam orda..
Peki Soyak Yenişehir tarafı da aynı zihniyet mi? Orası sanki Ataşehir içine daha yakın gibi ? ne dersin
?

Evet bu da bir alternatif tabi.. Aklım karışıyor hanımlar :))) İnşallah bu hafta sonu netleşeceğim ama sayenizde acıbadem koşuyolu vs oralarda bakmaya karar verdim hiç aklımda yokken..Çook teşekkürler

Açtığım konumun hiç bir başlığa uymayan yazılar bölümüne taşınmasına anlam veremedim.
Yönetime sormak isterim bir derdim var forumunda yazdığım konuyu boş bir mesele gibi mi algıladınız acaba.. Zira benim için şu anda hakikaten önemli bir dert..sorun..Ve burada yüzlerce binlerce üye Anadolu yakası görüşleri ile beni çok sağlıklı yönlendirebilir, sağolsunlar ki şu ana kadar da yönlendirdiler..Ancak forum değişimi nedeni ile artık konunun yeterince önemseneceğini düşünmüyorum...

Bakırköyden geliyorum dediğin için yazdım bunları yapamazsın biliyorum:)

Ataşehirin içide dışıda olsa olmaz yani zihniyet aynı keza sancaktepede öyle 3sene önce 150bine süper lüks daireler aldı insanlar şimdi milyon oldu fiyatlar ama insanlar yine aynı.

Hani evi otel gibi kullansanda olmaz aa bu tek yalnız bin dedikodu döner.

Üsküdara bakabilirsin doğancılar salacak nezih yerler ama fiyatlar yüksek.

Sen koşuyolu acıbadem altınizade üsküdar dışında biyer düşünme.
Buralarda kadan estiği gibi çıkar dolaşır istediğin şekilde giyinirsin

Kızıltoprak engüzel seçenek yalnız 2000 liraya bodrum bulur
Ve 50 yıllık bina da oturur ancak

Birde maç günleri saat 5 oldu mu trafiği komple stadın altından üstünden kapatıyolar maç bittikten sonra açılıyo haftaiçi maç oldu mu eve gidemez:)

Yok yok, trafiği dert, zihniyet aynı, düşünme hiç

Aaa evet maç oldu mu feci, ama kiralık bulur daha uyguna, kuyubaşını düşünsün, kızıltopragın üstü,

Bir de altıntepe var, bekarken orda evım vardı, cok rahat yasardım, fiyatlar uygun, çarsı pazar cok yakın, heryere ulaşım rahat , insanları ortasınıf ve medeni, şahsen tavsiye ederim, bostancının bir durak arkası, bence oraya da bak, dezavantajı şu; altunizadeye sabah 40 dk suruyor yol.

Çok saol canım ya inşallah bu bölgelerde bütçeme ve gönlüme uygun bir ev bulabilirim.. Artık site olsun güvenlik olsun diye ısrarcı da olmayacağım alarm falan taktırırım gerekirse napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…