Anadolu yakasında yaşayanlar fikrinize ihtiyacım var...

Acıbadem,koşuyolu, göztepe

Kurtkoy dusunebilirsiniz temden yakin olur araciniz varsa. Gelismekte olan biryer. O taraflara gore sifir dairede bulursunuz zaten kurtkoy taraflari genelde site. Viaport taraflari sakin sessiz yerler

Camlicada kirada oturuyordum..Çamlıca çok nezih ferahtir..Ama site pek yok sanki.simdiyse cekmekoyden ev aldık.cekmekoyde dikkatimi bişey çekti çok harika siteler var.hamidiye mimarsinan mehmetakife bı bakın derim

Canim ben su an Beykoz taraflarinda oturuyorum senin icin ulasim problem olabilir. Senin icin Celgelkoy, Beylerbeyi, Kuzguncuk derim yasanilirlik ve ulasim acisindan ama 1700'e iyi bir site bulduysan degerlendir bence. Kucukse esyalarinda sadelestirme yaparsin.

ben de bakırköyden taşındım anadolu yakasına, bikaç sene oldu, güvenlikli havuzlu güzel bir site bizimki de ama ilk zamanlar ben de alışamadım çevre çok ıssız sessiz geldi, zamanla alışıyorsunuz ama :)
işyeriniz altunizadedeyse bulgurlu, çamlıca, altunizade, koşuyolu civarlarına bakın derim, altunizade ümraniye arası sabah ve akşam feci trafik oluyor o yüzden şerifali tarafını düşünürseniz trafiği göze alın. yakında metro açılacak eğer metroyu kullanırsanız çekmeköye gelin, belittiğiniz fiyata çok güzel site içi daireler bulabilirsiniz, metrogarden civarına bakın, kemerdere, madenler, esenşehirin şile yoluna yakın bölgeleri (sinpaş central life, evidea, metrogarden, idealistkent, aqua manors, ekşioğlu akkent vs) güzeldir.

Yavuzturk son durakta sitede arkadaşım oturuyor çok memnun kirası 1500 geçmez zaten uskudar umraniye kadikoy ve Beykoza aracınla 15 20 dk

Uphill'de 1700 iyi aslında bulvar 216 hemen yakını :) şerifalide hangi site ?

Camlicada kirada oturuyordum..Çamlıca çok nezih ferahtir..Ama site pek yok sanki.simdiyse cekmekoyden ev aldık.cekmekoyde dikkatimi bişey çekti çok harika siteler var.hamidiye mimarsinan mehmetakife bı bakın derim

Evet biraz baktım kesinlikle siteler şahane, ancak o yolu göze alamıyorum minimum sabah trafiğinde 45 dk (

Çook teşekkür ederim bu detay ve güzel öneriler için
Hafta sonu tüm önerilerinize göre listeleyip sabahtan akşama kadar gezeceğim evleri ,karar verdim :)

Süpersinnn
Çok teşekkürler bakacağım mutlaka :)

Nedemek :)

Tek olacağın için gelişmiş düzgün biyerde olman gerekir. Şerifali ataşehir bs evet süslü ama oturanların çoğunluğu yine eski zihniyet oralar eskiden çayırdı gecekonduydu gelenlerin bi kısmı yine onlar

Ayrıca oralarda çıkıyom bi yürüyüş yapıyım diyemezsin ( Karşıda floryayla sefaköyü esenyurtu bir tutabilir misin)

Trafiğe gelince git gel kira kadar benzinin tutar akıl sağlığındanda olursun

Koşuyolu altunizadenin dibi acıbademde altınizadenin dibi hemde güzel yerler nezih

Canın sıkıldığında istediğin yere gidip 24saat huzurlu olabiliceğin yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…