- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi birderdindelisi
-
Acıbadem,koşuyolu, göztepeMerhabalar arkadaşlar;
Ben Avrupa yakasında yaşıyorum Bakırköyde, iş nedeni ile Anadolu yakasına taşınmak durumundayım. Ama malesef bu yaka ile ilgili pek bir bilgim yok..Tercihim nezih bir muhit, güvenlikli bir site. Tabi ki bütçe sınırım da var 1500-1600 tl yi pek geçmek istemiyorum.. Çevremde öneriler, Batı ataşehir, Şerifali, Soyak, bostancı gibi semtlerde yoğunlaşıyor. İşyerime de yakın mesafeler olduğu için..
Bu iş ne kadar zormuş hanımlar, hakikaten iki haftadır kafam karmakarışık... muhiti beğeniyorum evin içi kötü, sıfır daire buluyorum ama çevresi ıssız sessiz..Yalnız yaşayacağım için bu detaylar önemli.. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :):)
Canim ben su an Beykoz taraflarinda oturuyorum senin icin ulasim problem olabilir. Senin icin Celgelkoy, Beylerbeyi, Kuzguncuk derim yasanilirlik ve ulasim acisindan ama 1700'e iyi bir site bulduysan degerlendir bence. Kucukse esyalarinda sadelestirme yaparsin.Sen nerede oturuyorsun peki, tavsiye ediyorsan o bölgeye bakayım.
Bir de batı ataşehirde uphill ve ağaoğlunda 1700 e buldum.. biraz daha zorlasam mı diye düşünüyorum ama ev küçük malum eşyalarım sığmayacak, artık bişeylerden fedakarlık yapacağım sanırım((
Uphill'de 1700 iyi aslında bulvar 216 hemen yakını :) şerifalide hangi site ?Evet haklısın 1700 e uphillde buldum zorlayıp ona mı çıksam yoksa şerifali de içi çok daha lüks olup 1600 e bulduğum evi mi tercih etsem bilemedim. oda havuzlu güvenlikli butik bir site.. off ya insanın bilmediği yerlerde birşeyelere karar vermesi çok zormuş.. Keşke deneme süresi falan olsa :)))) çok çok teşekkür ederim canım
Süpersinnnhttps://www.sahibinden.com/ilan/eml...me-mesafesinde-2-plus1kombili-311742764/detay bıraya bak derim
Şerifali ataşehire gitmene gerek yok işine yakın olsun.
Altınizade anadolu yakasında en kilit yer arabanda olsa başka semte geçmen çok vaktini alır. Hep trafik var :)
Camlicada kirada oturuyordum..Çamlıca çok nezih ferahtir..Ama site pek yok sanki.simdiyse cekmekoyden ev aldık.cekmekoyde dikkatimi bişey çekti çok harika siteler var.hamidiye mimarsinan mehmetakife bı bakın derim
ben de bakırköyden taşındım anadolu yakasına, bikaç sene oldu, güvenlikli havuzlu güzel bir site bizimki de ama ilk zamanlar ben de alışamadım çevre çok ıssız sessiz geldi, zamanla alışıyorsunuz ama :)
işyeriniz altunizadedeyse bulgurlu, çamlıca, altunizade, koşuyolu civarlarına bakın derim, altunizade ümraniye arası sabah ve akşam feci trafik oluyor o yüzden şerifali tarafını düşünürseniz trafiği göze alın. yakında metro açılacak eğer metroyu kullanırsanız çekmeköye gelin, belittiğiniz fiyata çok güzel site içi daireler bulabilirsiniz, metrogarden civarına bakın, kemerdere, madenler, esenşehirin şile yoluna yakın bölgeleri (sinpaş central life, evidea, metrogarden, idealistkent, aqua manors, ekşioğlu akkent vs) güzeldir.
Uphill'de 1700 iyi aslında bulvar 216 hemen yakını :) şerifalide hangi site ?
Birde sur yapının altında yeni binalar yapıldı site çok güzel orada da arkadaşım var sorabilirim
Şerifali hem evler güzel hem de çevremiz tertemz çok şükür.
Süpersinnn
Çok teşekkürler bakacağım mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?