• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakasında yalnız yaşayan kadın olmak

var işte dediğin gibi yerler
benim tanıdığım insanlar var mesela ismini vermem doğru olmaz belki şirketlerin ama şu limanda yükleme yapan büyük şirketler var ya oralarda :KK66::KK28:

Aa biliyorum A...as. :)
ama onlar nakliyeci - gümrükcü üretici değil ki. :)

Bende anadolu yakasında oturuyorum. Ümraniye'de.
Evliyim çocuğum yok. Benimde sosyal hayatım pek yoktur. Bir kaç tane çok yakın arkadaşlarım var. Onlarla da işte zaman buldukça görüşebiliyorum ama ne kadar da olsa bekarlık gibi olmuyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum.

Artık çok takip edemiyorum ama bir dönem istanbullu bayanlar çok sık buluşuyordu
Aslında oraya bir konu açıp dışarda bir buluşma organize etseniz illa ki içinde kafa dengi birileri çıkar diye düşünüyorum

Bende anadolu yakasında oturuyorum. Ümraniye'de.
Evliyim çocuğum yok. Benimde sosyal hayatım pek yoktur. Bir kaç tane çok yakın arkadaşlarım var. Onlarla da işte zaman buldukça görüşebiliyorum ama ne kadar da olsa bekarlık gibi olmuyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Aa yakınız.
Sen benim boşanmadan önceki halim gibisin.
Allah mesut etsin..

Artık çok takip edemiyorum ama bir dönem istanbullu bayanlar çok sık buluşuyordu
Aslında oraya bir konu açıp dışarda bir buluşma organize etseniz illa ki içinde kafa dengi birileri çıkar diye düşünüyorum
aaa öyle bişi varsa süper olur..
Var mı link filan ?

bende boşanmış çocuksuz bir bayanım sana imrendim keşke bende yanlız yaşasam

Ailenin evine geri mi döndün ?
Benim anne baba zaten uzun yıllardır istanbul dışında. Babam emekli olunca köye yerleştiler.
Evi de abime bıraktılar. Oda evlendi işte ben evlenmeden 5 sene önce.
boşanınca abim istersen gel kardeşim bi odam senin dedi ama yok yani öyle bi oda :)) salonda yatmak zorunda kalcaktım.
Eşyalarım da yeni depoya koyacak yada yok paraya satacaktm.
Huzurum da olmayacaktı..
Mahalleden sık görüşmediklerimizi boşandığımı hala bilmiyor. Gerek duymadım sölemedim.
O ortamdan uzakta ve kafam rahat. Ama aynı zamanda yalnız kaldım, işten eve evden işe de olmuyor Öyle her gece bi barda gönlüm hovarda işleri de beni açmaz. Ayda yılda bi ortam olursa çıkarım, yalnız çıkacak halim de yok yani :)))
Çalışmıyor musun sen?

Ailenin evine geri mi döndün ?
Benim anne baba zaten uzun yıllardır istanbul dışında. Babam emekli olunca köye yerleştiler.
Evi de abime bıraktılar. Oda evlendi işte ben evlenmeden 5 sene önce.
boşanınca abim istersen gel kardeşim bi odam senin dedi ama yok yani öyle bi oda :)) salonda yatmak zorunda kalcaktım.
Eşyalarım da yeni depoya koyacak yada yok paraya satacaktm.
Huzurum da olmayacaktı..
Mahalleden sık görüşmediklerimizi boşandığımı hala bilmiyor. Gerek duymadım sölemedim.
O ortamdan uzakta ve kafam rahat. Ama aynı zamanda yalnız kaldım, işten eve evden işe de olmuyor Öyle her gece bi barda gönlüm hovarda işleri de beni açmaz. Ayda yılda bi ortam olursa çıkarım, yalnız çıkacak halim de yok yani :)))
Çalışmıyor musun sen?
çalışıyorum canım bir defa o evden çıktınmı hiç birşey eskisi gibi olmuyor benimde gece hayatım falan asla yok evden işe işten eve ama kimseye yaranamıyorum o nedenle sen çok şanslısın

Önceki konunuz da ev almayı düşünüyordunuz. Ne yaptınız olmadı sanırım

çalışıyorum canım bir defa o evden çıktınmı hiç birşey eskisi gibi olmuyor benimde gece hayatım falan asla yok evden işe işten eve ama kimseye yaranamıyorum o nedenle sen çok şanslısın

anladığım kadrı ile ailenle yaşıyorsun.
Neden evinde kalmadın ki ?

Önceki konunuz da ev almayı düşünüyordunuz. Ne yaptınız olmadı sanırım

Evet olmadı sebepleri şu;

1. tek başıma ödeyeceğim krediyi, işim garanti görünse de ne de olsa özel sektör, kamu gibi değil. İşsiz kalsam ne yapardım ?
2.Yaptığım araştırmalarda cidden sırf istanbulda diye değmeyecek evlere çok paralar istendiğini gördüm ve bir emlak balonunun şişirildiğini yakında patlayacağı duyumunu aldım.
3.Evim merkeze uzak o zaman daha da uzak olacak, ev alırsam araba da alamam, şimdi araba işine yoğunlaşacağım.
4. En az 10 yıl boyunca bi başıma kredi ödeyeceğim için kendime ayıracağım bütçe çok daha düşük olacaktı. Tatil matil dogru düzgün hayal olacaktı. Baktım da 10 yıllık planlarım içinde deli gibi çalışıp kredi ödeyip 50 yaşlarımda ev sahibi olmak yok :)
4.Çalıştığım şirket maaşımın 3/1 elden veriyor tamamı resmi görünmediği için kredibilitem nispeten düşük kalıyor.

Sırf bu ve bir kaç farklı sebepten işten ayrılıp-mümkünse çıkarılıp tazminatımı alarak - başka mecralara yelken açmak oldu sonraki hedefim..
ilgilenip sorduğunuz için teşekkür ederim :)

ailemle yaşıyorum malesef ev kv binasıydı mecburen çıkmak zorunda kaldım yoksa kocamı evden atardım

Üzüldüm canım. Allah kolaylık versin.
Ne de olsa o evden gelinlik ile çıktın dönüşün hoş karşılanmaz haklısın
İmkanın var ise hala kendi evine çıkabilirsin bence. Geç değil.

Back
X