Çakmak Erdem hastanesi Ayşe Funda Demir 2 kızımı da onun elinden aldım gebelik takibini de kendisi yaptıMerhabalar kızlar. Ben geçen sene özel hastanedeki bir doktorun hamileliğim de tek yumurta ikizlerimi 13. Haftaya gelene dek tek bebek olarak görüp müdahale edilmediği için ikizlerimi kalplerinin durması üzerine kaybettim. Hatta doktorumun ilgisiz davranışları yüzünden içine kötü bir his gelmişti. Bu sefer o doktora değilde tıp merkezine muayene olmakçya gitmiştim orda önce tek yumurta ikizlerim oldugunu sonrada birinin 17 gün önce diğerinşnde 2 gün önce karnımda öldüğünü ögrendim hatta tıp merkezindeki doktor o özel hastaneye değil, Zeynep Kamil hastanesinde düşük yapmamın daha iyi olacağını söyledi 3 gün hastanede yattım suan yine bebek düşünüyoruz ama ben cok korkuyorum. Cübkü para veripte özelde böyle birsey basıma gelince yeni bir hastane yeni bir doktor arayışına girdim. Lütfen tecrübelerinzi yazabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim cevabınız için. Ne zaman doğum yaptınız acaba?Çakmak Erdem hastanesi Ayşe Funda Demir 2 kızımı da onun elinden aldım gebelik takibini de kendisi yaptı
Teşekkür ederim cevabınız için. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı peki? Çünkü iyi bir doktora denk gelmek cok önemli. Birde yanımda refakatçi kalabilmesi de önemli cünkü Zeynep kamilde bebegim in biri düştüğünde sesimi kimseye duyuramadım bebekle ayakta o şekilde 15-20 dk bekledik büyük travma oldu diyebilirim Allah kimseye yaşatmasın .o yüzden refakatcı olması da önemli benim içinBen Zeynep Kamil de doğum yaptım. Özel bir ilgi göstermiyorlar evet ama ben kendimi orda guvende hissetmiştim. Allah korusun doğumda bir sıkıntı olsa ozellerde Zeynep kamile gönderiyor. Tabi büyük ün yapmış ozellerden bahsetmiyorum. Maddi imkanınız varsa memorial'a gidin. Orda ameliyat olmuştum. Ameliyat olmuş olmasam kendimi tatilde hidsedecektim nerdeyse. Doktorların herseyi ayrıntılı açıklaması ilgisi hersey cok iyi.
Refakatçi kalıyor doğumda ama şu anda pandemi koşulları nasil bilmiyorum. Ben her gittiğimde farklı doktora randevu alabiliyordum. Ama geneli iyi tecrübeli doktorlar. Size o şekilde kötü denk gelmiş. Allah bir daha yaşatmasın. Ama doğumda zaten böyle bir şey mümkün olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sürekli kontrol altında oluyorsunuz. Ayrıntılı ultrasonu özellikle orda yaptırmanızi tavsiye ederim. Habibe ayvacı vardı yanlış hatirlamiyorsam yarim saat bakmıştı ultrasonla. Randevu almak biraz zor tabi.Teşekkür ederim cevabınız için. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı peki? Çünkü iyi bir doktora denk gelmek cok önemli. Birde yanımda refakatçi kalabilmesi de önemli cünkü Zeynep kamilde bebegim in biri düştüğünde sesimi kimseye duyuramadım bebekle ayakta o şekilde 15-20 dk bekledik büyük travma oldu diyebilirim Allah kimseye yaşatmasın .o yüzden refakatcı olması da önemli benim için
Memeriol da mı Zeynep Kamil de mi bu doktor acaba?Refakatçi kalıyor doğumda ama şu anda pandemi koşulları nasil bilmiyorum. Ben her gittiğimde farklı doktora randevu alabiliyordum. Ama geneli iyi tecrübeli doktorlar. Size o şekilde kötü denk gelmiş. Allah bir daha yaşatmasın. Ama doğumda zaten böyle bir şey mümkün olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sürekli kontrol altında oluyorsunuz. Ayrıntılı ultrasonu özellikle orda yaptırmanızi tavsiye ederim. Habibe ayvacı vardı yanlış hatirlamiyorsam yarim saat bakmıştı ultrasonla. Randevu almak biraz zor tabi.
Zeynep kamilde bahsettiğimMemeriol da mı Zeynep Kamil de mi bu doktor acaba?
Tamamdır çok teşekkür ederimZeynep kamilde bahsettiğim
Merhaba, konudan bağımsız ama şimdi bir konu açtım bende Zeynep Kamil de doğum yapanlar diye. Siz ne zaman doğum yaptınız? Tavsiye edermisiniz? Tecrübelerinizi paylaşırmisinizBen Zeynep Kamil de doğum yaptım. Özel bir ilgi göstermiyorlar evet ama ben kendimi orda guvende hissetmiştim. Allah korusun doğumda bir sıkıntı olsa ozellerde Zeynep kamile gönderiyor. Tabi büyük ün yapmış ozellerden bahsetmiyorum. Maddi imkanınız varsa memorial'a gidin. Orda ameliyat olmuştum. Ameliyat olmuş olmasam kendimi tatilde hidsedecektim nerdeyse. Doktorların herseyi ayrıntılı açıklaması ilgisi hersey cok iyi.
Ben dogum seklinde düşük yaptım benim durumum biraz farklı oldu. Karnımda ölen bebekler için yaptım.Merhaba, konudan bağımsız ama şimdi bir konu açtım bende Zeynep Kamil de doğum yapanlar diye. Siz ne zaman doğum yaptınız? Tavsiye edermisiniz? Tecrübelerinizi paylaşırmisiniz
Çok üzüldümBen dogum seklinde düşük yaptım benim durumum biraz farklı oldu. Karnımda ölen bebekler için yaptım.
Merhaba, konudan bağımsız ama şimdi bir konu açtım bende Zeynep Kamil de doğum yapanlar diye. Siz ne zaman doğum yaptınız? Tavsiye edermisiniz? Tecrübelerinizi paylaşırmisini
Ben 2 yıl önce doğum yaptım memnun kaldım zaten normal doğumdu. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsinMerhaba, konudan bağımsız ama şimdi bir konu açtım bende Zeynep Kamil de doğum yapanlar diye. Siz ne zaman doğum yaptınız? Tavsiye edermisiniz? Tecrübelerinizi paylaşırmisiniz
Önemli değil. Ama yine bebek düşünüyorum 2. Doktor olarak Zeynep kamilden bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Çok üzüldümRabbim dayanma gücü versin inşallah kusura bakmayın
Merhaba, doğum için gittiğiniz de sancı odalari tek kişilik mi? Aynı yerde sancı çekip doğum mu yapiyorsunuz yoksa doğumhane farklı biryerde mi? Çok fazla öğrenci girip çıkıyor mu odalara? Odalar temiz mi? Tek kişilik oda imkanı varmı? Birde son olarak ziyaretçiler sürekli gelebiliyor mu yoksa saatli mi?2 yol
Ben 2 yıl önce doğum yaptım memnun kaldım zaten normal doğumdu. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsi
Sancı çektiğiniz odada Doğum yapıyorsunuz ayrı bir yer yok Doğum hanenin içinde tek kişilik odalar var. Maalesef tuvaletler cok temiz değil Doğum hanenin içindeki. Ama doğumdan sonra 2 kişilik odaya çıkıyorsunuz orası temizdi. Ziyaretçi ziyaret saatinde gelebiliyor. Sancı çekerken odaya girip çıkan oluyor evet asistan dr stajyer vs.Merhaba, doğum için gittiğiniz de sancı odalari tek kişilik mi? Aynı yerde sancı çekip doğum mu yapiyorsunuz yoksa doğumhane farklı biryerde mi? Çok fazla öğrenci girip çıkıyor mu odalara? Odalar temiz mi? Tek kişilik oda imkanı varmı? Birde son olarak ziyaretçiler sürekli gelebiliyor mu yoksa saatli mi?
Funda hanımdan memnundunuz yani? Peki doğum için bu hastaneyi önerebilir misiniz?Çakmak Erdem hastanesi Ayşe Funda Demir 2 kızımı da onun elinden aldım gebelik takibini de kendisi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?