- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Merhabalar kızlar. Ben geçen sene özel hastanedeki bir doktorun hamileliğim de tek yumurta ikizlerimi 13. Haftaya gelene dek tek bebek olarak görüp müdahale edilmediği için ikizlerimi kalplerinin durması üzerine kaybettim. Hatta doktorumun ilgisiz davranışları yüzünden içine kötü bir his gelmişti. Bu sefer o doktora değilde tıp merkezine muayene olmakçya gitmiştim orda önce tek yumurta ikizlerim oldugunu sonrada birinin 17 gün önce diğerinşnde 2 gün önce karnımda öldüğünü ögrendim hatta tıp merkezindeki doktor o özel hastaneye değil, Zeynep Kamil hastanesinde düşük yapmamın daha iyi olacağını söyledi 3 gün hastanede yattım suan yine bebek düşünüyoruz ama ben cok korkuyorum. Cünkü para veripte özelde böyle birsey basıma gelince yeni bir hastane yeni bir doktor arayışına girdim. Lütfen tecrübelerinzi yazabilirsiniz ? Üstelik cocuk işini daha düşünmüyordum en azından bir işe girene kadar ama bir anda eşim cocuk diye tutturdu psikolojik ve maddi yönden ben kendimi hazır hissetmiyorum ama öyle 6 yıllık evliyiz artık cocuk istiyorum diye bir sürü konusma ve sebepler söyleyince mecbur erteleyemedimdaha fazla Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin isteyen herkese. Benim cok korkularım var doktor konusunda. Bu yüzden tecrübelerini ihtiyacım var
Son düzenleme: