Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anadolu Yakasında Ortodontist Önerebilir misiniz Kızlar ?
Ben 21 yaşındayım arkadaşlar. Yaşım daha ilerlemeden ortodontik tedavi olmak istiyorum. Memnun olduğunuz doktor varsa, mümkünse anadolu yakasında, paylaşır mısınız?
Doktorunuzun fiyatını ve yerini de belirtebilirseniz çok memnun olurum kızlar.
Aynı dertten bende muzdarabim ama gel gör ki kimse bi sey yazmamış Akdeniz ağız diş sağlığına gittim küçükyalı minibüs yolunda büyük bi yer 3500 gibi bi fiyat sundu taksitlendiririz dedi röntgen çekti falan henüz karar vermiş değilim.
Aynı dertten bende muzdarabim ama gel gör ki kimse bi sey yazmamış Akdeniz ağız diş sağlığına gittim küçükyalı minibüs yolunda büyük bi yer 3500 gibi bi fiyat sundu taksitlendiririz dedi röntgen çekti falan henüz karar vermiş değilim.
Malesef dönen olmadı. Cevabın için teşekkür ederim, ben de bir tane ortodontist önerisi aldım. Yakın arkadaşımın doktoru. Adı Hüseyin Öner, Kadıköy minibüs yolunda dediler ama henüz gitme fırsatım olmadı. Fiyat bilgim yok henüz olduğunda buraya yazarım tekrar.
Yarın Kartalda bi ortodontiye gidicem görüşmeye sonuçlarını buraya yazarım.Sadece fiyatla da olmuyor ziyan olan zaman ve istenileni elde edememek daha kötü.
Fiyat da sormuşsun, fiyatta yardımcı oluyolar taksit taksit ödüyosun zaten, ben arkadaşlarımı yönlendirdim muayenesi ücretsiz olduğu için bilgi edinmiş oluyosun her konuda