Anadolu Yakası'nda normal doğum yanlısı doktor tavsiyeniz?

fairyyytale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
76
34
Merhaba arkadaşlar.

Hamileliğim henüz çok yeni. Normal doğum yapmak istiyorum.

Çevremden ve yeni doğum yapan arkadaşlarımdan hep "normal doğabilecek çocukları da doktorların keyfine göre sezaryenle doğurtulduklarını" duyuyorum. Son anda "yok açılman olmadı yok bebek nefessiz kaldı" gibi bahaneler bulup sezaryen yapıyorlarmış.

Normal doğum yapabilecekken böyle bir durumla karşılaşmamak adına ben de "normal doğum yanlısı" bir doktor arayışına girdim.

Sizlere sorularım:

Anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz doktor var mı?

Kartal'da Avicenna Umut hastanesinde doğum yapan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Gerçekten aklım çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Başkent Üniversitesi Hastanesi Berk Bildacı. Ablamın doktoruydu tüp bebekte kıymetli bebek bahanesiyle normal Doğum yaptırmazlar genelde, ablamın bebeği tüp bebek olmasına rağmen Berk bey normal Doğum yaptırdı.

Pendikte dr. Medet yılmaz özel muayenesi var özel remedy hastanesinin karşısında. Bir tanidigim iki doğumunu da onda normal yaptı. Ben de şuanda kendisine gidiyorum. Kurtajimi kendisi yapmıştı. Çok iyi bir doktor . Remedy hastanesinde doğum yaptırıyor orayı hiç beğenmedim. Tanıdığımda ikinci doğumunda hastaneyi bu sefer beğenmediğini söyledi. Başka bir doktor hastane mi baksam diye düşünmüyor değilim. Her konuda çok kararsız oldum bu aralar

Remendy'de Doktor Uzay Lebe Hanım'a gitmiştim bende.
Bana vajinal ultrason yaptığı esnada telefonu da kulağı ile omzu arasına sıkıştırıp aynı anda arkadaşına da akşam yemeği menüsünde ne olsun kim gelsin tavsiyesi vermişti...
O günden beri hastaneden nefret ettim resmen.
Geçen hafta sağlık ocağında bir hemşire Medical Park Pendik'te Birsen Hanım'ı önerdi.

Arayışlarım sürüyor...

Hastaneyi bende pek beğenmiyorum onun için başka bir doktor mu baksam diyorum ablam doktor önemli diyor benim de kafam karışık ama remedy de sukran hanim ile sezgin bey adinda iki doktor var suanda emsey hospital iki kez gittim herkesin çok övdüğü emsey hospital benim gözümde bitti bir daha gitmem dedim doğru düzgün ilgilenme yok paso değişik değişik testler istiyorlar. Kuzenim emsey de geçen yıl doğum yapmıştı. Bende bi yandan bakiyorum baska tavsiyeler olursa buraya da yazarım.

Okuldan bir öğretmen arkadaşım pendikte soner bey de doğum yapti iki düşüğü vardı biraz riskli stresli bir gebelik5i çok memnun bana da tavsiye etti ama gitmek nasip olmadı sifa hastanesi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…