Anadolu Yakasında Kadın Doğum Uzmanı Arıyorum

hamile değilim ama normal kontroller için Kadıköy Şifa - Ataşehir hastanesine gidiyorum
doktorum Yasemin Yakut
çok tatlı güler yüzlü bir bayan çok ilgili herşeye cevap veriyor sıkılmadan
kafama takılan birşey olunca mail atıyorum hemen cevaplıyor

ben çok araştırmıştım bi doktor bulayım hamilelikte de ona gideyim diye
Yasemin hanım benim için bir mucize :)
ve buradan okuduğum yazılarda hep doktor hastaneden ayrılıyor hamileyken ortada kalıp üzülüyor fln şdmi nereye gideyim die
Yasemin hanım 5 yıldır bu hastanede ve zaten hastanenin açılışıda 5 yıl önce olmuş
ordan oraya giden bi doktor değil yani buda çok önemli

ht gündem - yasemin yakut , Hamilelik ve Doğum, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Hamilelik ve Doğum - Agubugu

Kariyer kadnnn lousal depresif geiyor

ben Memorial ataşehir dilek aytekine gidiyor yaklaşık 5 aydır ona gidiyorum ve çok sempatik inşallahsorun olmazda normal doğum yaparım.

Dragos Gülen Tıp Merkezi BÜLENT KARS. NEVİN KÜÇÜKGÜL ile birlikte çalışıyor. Doğumu Kozyatağı Central Hospital' da yaptırıyorlar. Her konuda çok mükemmeller. Kafam her zaman rahattı. Güvenim sonsuzdu.

Tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar?

merhaba;3 ay kadar önce dogum yaptım.dr.erbil çakar.şiddetle tavsiye ederim.medicalparkta idi.şimdi oradan ayrıldı.zeynep kamil hastanesinde gündüzleri.
bildiğim kadarı ile medicalparktada dış dr olarak hasta bakıyor.sezeryanla dogum yapacaksan,özellikle tavsiye ederim.ben biraz sıkıntılı bir gebelik geçirdim.psikolojik açıdan kendisinden çok destek gördüm.son derece güleryüzlü ve kibar kendisi.belirttigim gibi dogum konusundada çok iyi...

bende 27.haftamdayım ve medical park göztepe de Gökmen İyigün'e gidiyorum.... Mükemmel ötesi bir ilgisi var. herşeyi açık açık konuşuor kötü ihtimalleri göz önünde bulundurarakta yorum yapıyor mesela şöyle olmuş olsaydı siz böyle hissederdiniz gibi... sizi doğuma hazırlaması, bebekle ve sizinle ilgisi çok güzel ben hep eşimle gittim muaynelere ona babalık ne demek diye bile sormuştu... bilmesi gerekenleri anlatıyor. ne yazıkki doğumumu medical parkta yapamıcam... ama çok memnun kaldığım bi doktor...

eren hastanesi var küçükbakkalköy'de
doktor filiz yılmaz
hamileliğimde ona gittim,doğumumu da o yaptırdı
çok memnunum, gene hamile kalsam gene ona giderim

Ben de Yeditepe Ünv Hastanesine gitttim, doğumu da orada yaptım. Doktorum Narter Bey, kesinlikle tavsiye ediyorum insanı çok iyi sakinleştiren bir yapısı var, ben çok çok memnun kaldım kendisinden, hala da ne sıkıntım olsa ararım hepte yardımcı olur.. ( ki ben ist. da değilim, başka şehirdeyim ordan buraya yardım eder yani)

Dragos Gülen Tıp'ta Dr. Cenk Demir'e gidiyorum. Olumlu, sakin, bilgisiyle insanı rahatlatıyor. Tavsiye edrim kızlar.

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Keyifli Paylaşımlar.......

ben Memorial ataşehir dilek aytekine gidiyor yaklaşık 5 aydır ona gidiyorum ve çok sempatik inşallahsorun olmazda normal doğum yaparım.

şuanda bende gidiyorum dilek hanıma ilk izlenimini çok beğendim çok sevgili bir doktor yani ben kararımı verdim pahalıda olsa o doktora gidicem umarım yarı yolda kalmam

canım ben pendikte medicine hospital hastanesine gidiyorum doktorum aylin hanım ben çok memnunum senin dediğin yerlere uzak ama yinede yazayım dedim

merhaba canımm bende şuan aylin hanima gidiyorum nisan ayından beri düzenli kontrolledeyim ama hala gebelik elde edemedik.evet bende memnunum güleryüzlüğünden.

,
merhaba bende cenk demire gittim bugün çok memnun kaldım.siz doğumunuzu onda mı yaptınız nasıldı

Merhaba canım benim doğumumu cenk bey yaptı çok iyi bir doktor. Tek başına girmiyor doğuma bülent bey nevin hanım ve kendisi hep beraber.. Gece gündüz her gün gelip kontrol ediyor hastanede .. Çok memnunum 1 ay sonra ziyaretine gideceğim kendisinin.. Sanırım onun gibi bir doktoru bulamazmışım gibi geliyor.

gerçekten iyi bi dr. ben onkoda gidiyorum cenk beye evim bikaç sokak aşağısında.gülen tıp bana çok aşağıda kalıyo.aslında emseye gidiyorum ama cenk beyede gidiyorum çok yakın olduğu için özellikle ters bişe olduğunda hemen ona koşuyorum

Arkadaşlar ben de doktor arayışındayım bu dönemde. Özel sağlık sigortam var. Anadolu yakasında önerebileceğiniz özel hastane ve doktor önerileriniz var mı? Şimdiden çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…