canım ben pendikte medicine hospital hastanesine gidiyorum doktorum aylin hanım ben çok memnunum senin dediğin yerlere uzak ama yinede yazayım dedim
kartal dragos hastanesine gidiyordum ben mine hn. a çok memnundum.
Canım aslında orası benim iş yerime yakın...İş yerimden bir arkadaşım da orada doğum yaptı.
Sezeryanıyla ünlü dediler o yüzden biraz çekindim oradan...Arkadaşımı da gereksiz sezeryana almışlar ve takip eden doktoru doğuma gelmemiş hafta sonu olduğu için, ama Mine Hanım değildi...
Güleryüzlü ve ilgili mi canım, ben öyle birini arıyorum ama...
Arkadaşlar merhaba,
Anadolu yakasında (Ümraniye veya Ataşehir'de olabilir) gebelik takibi yapacak bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı arayışındayım.
Kendi doktorumdan vazgeçme sebebim bana yeterince vakit ayırmayışı...
Aradığım doktor elbette mesleğinin ehli olmalı ama aradığım diğer bir özellik ise ilgili,güleryüzlü,tatlı dilli ve olumlu olması.
İki dakikada muayene edip kaba tabirle hemen postalamayan, sorularımı dikkate alan, bunlardan bunalmadan açıklamasını yapan,özellikle yumuşak davranan bir doktor tavsiyeniz varsa lütfen yazın arkadaşlar.
Gebelikte malum hassas oluyoruz ve olumlu bir doktora ihtiyaç duyuyoruz.
Ayrıca brçok soru kafamızı meşgul ediyor bunlara da tatminkar cevap almak istiyoruz.
Memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız çok sevinirim....
Konuyla ilgili pek bilgim yok ama Ümraniye'de Erdem hastanesi'ni araştırdınız mı oradaki doktorlar iyi diye duymuştum
Cnm bende senin gibi çok dr hastane araştırdım sonunda buldum..Sana ne derece uygun bilemiyorum ama Üsküdar Yunus Emre Hast.Nihan HN.Mükemmel bi dr.Benim içinde güleryüz anlayış çok önemlidir.Bu dr çok şirin.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor..Aklında bulunsun....
Tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar?
canım ben erdem hastanesi funda ayşe demir e gidiyorum.ben tedavi için gidiyorum..ama hastalarına sorup ufak bir araştırma yaptım çok iyi bir doktor olduğunu söylediler..
benim doktorumda funda hanımdı.gayet memnundum yani bi yerim ağrıyor dediğinde normaldir normaldir demiyor test yaptırıyor falan baya ilgileniyor yani
sağol cnm..tedavi için mi yoksa doğum için mi gittin sen??