İğneli Epilasyon anadolu yakasında iğneli epilasyon yaptıranlar

morgenrot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
98
Yer
İstanbul
lütfen sadece yaptıran (biten ve devam eden) ve sadece anadolu yakası olarak cevap bekliyorum.. kime mesaj attıysam dönüş olmadı..
handan hanım gül hanım ve cemile hanım adlarını okudum forumlardan.. hepsiyle ilgili iyi kötü pek çok şey yazılmış ama en iyisi kişinin kendinin gidip görmesi.. bunun için lütfen iletişim bilgilerini verebilir misiniz?
çok acil bir durum

lütfen sadece yaptıran (biten ve devam eden) ve sadece anadolu yakası olarak cevap bekliyorum.. kime mesaj attıysam dönüş olmadı..
handan hanım gül hanım ve cemile hanım adlarını okudum forumlardan.. hepsiyle ilgili iyi kötü pek çok şey yazılmış ama en iyisi kişinin kendinin gidip görmesi.. bunun için lütfen iletişim bilgilerini verebilir misiniz?
çok acil bir durum

umranıyede bellamed var tavsıye ederım

Lazer epilasyona karar vermiştim ama bir yakınım beni son anda bundan vazgeçirdi. İğneli epilasyona karar verdim, hemen foruma girdim fakat biri diğerini Gül Hanım'ın reklamını yapmakla, diğerini ötekesini Handan Hanım'ın reklamını yapmakla suçlarken yanıtsız kaldık. Çekmeköy'de oturuyorum, Anadolu yakasında her yere gidebilirim. Bana beni yolunacak kaz olarak görmeyecek, kılın köküne girdikten sonra elektriği verecek, iğnemi sadece bana kullanacak, hijyenik bir salon lazım. Var mı böyle bir yer tecrübe eden? Koltuk altı, genital ve tam abcak yaptıracağım.

Ben değil ama yakın bir arkadaşım Kadıköy'de bir yere gidiyordu hatta gitmeden size bir iğne sipariş ediyorlar altından mı neymiş giderken yanınızda götürüyorsunuz onu kullanıyorlar. Arkadaşım bıyık için gitti ama o süre zarfında bıyıklarını alamadığı için birkaç kez gidip bıraktı, hala arayıştaysanız gittiği yeri öğrenebilirim.

Arkadaslar ben 7 yıl lazerin her türlüsüne gittim hiç bi faydası olmadı su anda yüzüm erkek sakalına yakın sonra arkadasım gül hanımı önerdi 6 seansta ona gittim hiç bi azalma yok birde dediğiniz gibi cımbızla cekerken acıyor orayı bırakmayı düşünüyorum bana handan haımın bilgilerini msj atabilirseniz sevinîrim ya da en azından biri syismini söylesin gül hanımınkini hwrkes söylemiş

Back