En son vw yeni gitmeye başladığım yerdeki makinenin fotosunu çekmiştim. Ayrıca geçen gün iğneli epilasyonda kullanılan metodların açıklandığı bir yazınında ekran fotosunu çekmiştim.O metodların fotosunu çektiğim cihazın üstünde yer aldığını göreceksiniz. Sanırım gittiğimiz yerlerdeki cihazlarında fotosunu çekip biraz araştırmamızda gerekecek. Ama gittiğim yerdeki cihazda 3 metodda üstünde mevcut ve dikkat edilince her kıl tipine ayrı bir tuş görülüyor. Son gittiğim yer on gün oldu hala alınan kıllar çıkmadı. O kalın kılların nasıl çıkacağını sabırsızlıkla bekliyoruma
En son vw yeni gitmeye başladığım yerdeki makinenin fotosunu çekmiştim. Ayrıca geçen gün iğneli epilasyonda kullanılan metodların açıklandığı bir yazınında ekran fotosunu çekmiştim.O metodların fotosunu çektiğim cihazın üstünde yer aldığını göreceksiniz. Sanırım gittiğimiz yerlerdeki cihazlarında fotosunu çekip biraz araştırmamızda gerekecek. Ama gittiğim yerdeki cihazda 3 metodda üstünde mevcut ve dikkat edilince her kıl tipine ayrı bir tuş görülüyor. Son gittiğim yer on gün oldu hala alınan kıllar çıkmadı. O kalın kılların nasıl çıkacağını sabırsızlıkla bekliyorum.
ayy inşallah iyi sonuç alırsınız ama benim cihazım bu değil
numaranızı alabilir miyim acaba sonucu merak ediyorum çıkan kıllar nasıl çıkacak Diye